2777
2789
عنوان

سوال درمورد سود پول و نزول

397 بازدید | 16 پست

سلام.۲۰ تومن پول دارم صاحب خونه رهن نمیده کرایه میخواد.پولو بدم برادرم کرایه بده به جاش نزول میشه؟

البته اینم بگم برادرم پولو لازم داره و هر ماه واسه کارش خرید میکنه و چون پول نقد نداره با چک خرید میکنه ومجبوره  سود بده به طرف.میگه به جاش کرایه میدم ۶۰۰ به تو به جای یه تومنی که به طرف میدم.

من امسال ده تومن پول داشتم نیاز نداشتم بهش قرض دادم سودی هم نمیگرفتم اما الان میخوام ۱۰ میلیون دیگه بهش بدم بشه ۲۰ تومن که کرایمونو بده.اما دودلم؟

وقتی سود تعیین کنید این نزول و ربا هست حالا خواهر برادر هستین حکمشو نمیدونم حتما سوال کنید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سود تعیین کنید این نزول و ربا هست حالا خواهر برادر هستین حکمشو نمیدونم حتما سوال کنید

واسه من فرقی نداره.من نهایت از این خونه بلند میشم و میرم جای ديگه رهن میکنم.اما دلم میخواد بهش کمک کنم چون اینجوری اونم سود کمتری میده

وا خب برادرت اگه وام بگیره لااقل بعدش ۲۰ تومن از خودشه...

الان با سود ۱۸% هم وام بگیره ۱۵تومن قسطش ۵۰۰ تومنه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت

بله مرجع تقلیدت ...من یکبار خواستم این کار رو انجام بدم ..گفتن مشارکت  باید کنید .. اولا نباید سود رو تعیین کنید  دوما مشارکت یعنی شراکت در سود وزیان !عیر این باشه رباس !یه قرار داد شراکت ببندید با برادرتون !

سود از ی درصدی جنبه نزول داره

مثلا پول میدی دو بربراشو می گیری

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
زنگ بزن سوال کن ولی اگه طرف با پولت کار کنه و از سود بهت سهمی بده نزول نیست ولی بگی کرایه پول چرا ا ...

خوب من میخوام به جای اینکه پولو بدم صاحب خونه میدم به برادرم. کرایه رو بده.بلاخره مبلغش مشخص میشه

وا خب برادرت اگه وام بگیره لااقل بعدش ۲۰ تومن از خودشه... الان با سود ۱۸% هم وام بگیره ۱۵تومن قسطش ...

وام گرفتن راحت نیس که.یاباید چند ماه پول بذاری بانک یا فوری بگیری سودش بالاش واسه ضامنم که انقد سخت میگیرن که نگو.اتفاقا میخواست وام بگیره انقد سخت گیری کردن نتونست

پس از راهش وارد شو شریک شو اونم نه سوری ..واقعی ..تنها راه همینه ...شریک در سود وزیان‌...

الان اگه شریک شم.بیشترم میتونم بگیرم اما نمیخوام اون داره ماهی یه تومن به طرف سود میده که من پولمو بهش میدم ۶۰۰ میده من.۴۰۰ میمونه واسه خودش.اما من میخوام کمکش کنم.پول دستش باشه اما چون مستاجر هستم واسه خونه لازم دارم