2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی چه خوشرنگه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عزیزم مدلهاش یکم قدیمی نیست؟

ن فکرنکنم الان باز مد شده. کلا مانتو تواین مدلا خوشم میاد.. زیاد با مد پیش نمیرم هر مدلی ک بم بیادو میگیرم. حتی اگ خیلی قدیمی باشه

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

قشنگه این سومیه خیلی نازه واسه عروسی یامهمونی که نمیخوای لباس عوض کنی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
بچه ها نظرتونو در مورد اینم بگید میخوامش برای عید  خوبه؟

آره من دوست دارم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

اون که دامن قرمز با رویه مشکی داره خیلی خوشگله. من ۸ امی رو خریدم ولی پشیمون شدم قرمزه خوشگلتره

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
اون که دامن قرمز با رویه مشکی داره خیلی خوشگله. من ۸ امی رو خریدم ولی پشیمون شدم قرمزه خوشگلتره

ازکجا خریدیو چ قیمتی؟ "اره منم همونو میگیرم حتما

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟