2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنید

196 بازدید | 16 پست

نزدیک یکی دوماهه که خیلی اعصابم بهم ریخته اس  جوری عصبی میشم که دلم میخواد هرچیزی جلودستمه بزنم داغون کنم

پسرم22ماهشه غذا نمیخوره وبدغذاس وقتی غذا نمیخوره انقد عصبی میشم وداد میزنم سرش گاهی وقتام کتکش میزنم جوری که بعدش خودم کلی براش گریه میکنم 

واقعا خودمم خسته شدم نمیدونم باید چیکارکنم

راهکار برای ارامش اعصاب وبدغذایی پسرم باهم بدید

😇😇😇😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خودت اینجا چاره نمیکنه دوست عزیز

برو پیش یه روانشناس

کمکه درست و حسابی بگیر

واسه پسرتم تو پیجای اینستا غذا زیاد اموزش میدن

از اونا درست کن

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official

مشکلت چیه؟؟چرا عصابت خورده؟؟

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂

نزنش عزیزم گناه داره بچه نکن اینجوری تا احساس کردی میخوای عصبی بشی فورا برو تو یه اتاق دیگه یه لیوان آب بخور چنتا نفس عمیق بکش روش تاثیر بدی داره نکن اینجوری با بچه 

غذا به زور که نمیشه آخه ولش کن هر موقع گشنش شد گذاشنی جلوش ببین چجوری خوش اشتها میشه، وگرنه اونجوری روز به روز بدتر میشه که بهتر نمیشه

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

میتونی شربت اشتهاآور بدی. و میتونی بیخیال بشی.

پسرخواهر من سه سال و نیمه، فقطططط شیر میخوره ، هرازچندگاهی پلو خالی. خواهرم دیگه بیخیال شده. نمیشه که هر روز جنگ باشه تو خونه

صلوات زیاد بفرس وقتی ک میخوای عصبانی بشی صلوات بفرس آرامش میگیری❤❤

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂