ببین عزیزم نیم ساعت برنج رو با کمی نمک و آب سرد بخیسون بعد ظرفت رو پر اب کن البته نه کامل پر کنی چون وقتی برنج بریزی توش میاد بالا بذار رو اجاق و توشم یک لیوان کامل نمک بریز درش رو ببند تا جوش بیاد بعد آب برنج رو بگیر و بریز توی دیگ و تا زمانی که برنجت لای انگشتت نرم شد بذار بجوشه بستگی دارا برنجت جی باشه برنج های محلی مدت زمان پخت کمتری دارن اما برنج های هندی شاید تا یک ربع ۲۰ دقیقه هم لازم باشه بجوشه بعد با کمک کسی برنج و دیگ رو از روی آتیش بردارید بریزید توی صافی بزرگی که مطمئنی ازش بیرون نمیریزه و جاشو داره با پارچ یک بار هم آب بریز روی همه برنجی که توی صافی هست تا نمک اضافیش بره بعد کف همون دیگ که حالا خالی شده و دوباره روی اجاق گذاشتی روغن بریز و اگه دوست داری نون پهن کن کفش اگرم نه همون مستقیم برنج رو بریز توش با یک کفگیر یا حتی یه بشقاب میوه خوری آروم آروم برنجورو بریز توی دیگ دمکن بذار روش و نیمساعت الی ۴۵ دقیقه بعد برنج دم کشیده زیرشم زیاد نکن میسوزه