2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو بیاید

84 بازدید | 19 پست

میخوام واسه ۱۴ نفر برنج ابکشی درس کنم.اندازه اب و نمک و روغن و چقد تو اب بجوشه وچیکار کنم دون دون بشه و وا نره رو بگید

کلا یادم بدین بلد نیستم😓

پای ابروم وسطه کمکم کنید 

مرسی از راهنماییتانون😙😙😙

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر نفر یک لیوان متوسط ۲ پیمونه هم اضافه تر درست کن حتما دیگت بزرگ باشه که برنج شِفته نشه

مرسی فداتشم.نمکش روغنش.چن دیقه بجوشه.چقد خیس خورده باشه از قبل

مرسی فداتشم.نمکش روغنش.چن دیقه بجوشه.چقد خیس خورده باشه از قبل

ببین عزیزم نیم ساعت برنج رو با کمی نمک و آب سرد بخیسون بعد ظرفت رو پر اب کن البته نه کامل پر کنی چون وقتی برنج بریزی توش میاد بالا بذار رو اجاق و توشم یک لیوان کامل نمک بریز درش رو ببند تا جوش بیاد بعد آب برنج رو بگیر و بریز توی دیگ و تا زمانی که برنجت لای انگشتت نرم شد بذار بجوشه بستگی دارا برنجت جی باشه برنج های محلی مدت زمان پخت کمتری دارن اما برنج های هندی شاید تا یک ربع ۲۰ دقیقه هم لازم باشه بجوشه بعد با کمک کسی برنج و دیگ رو از روی آتیش بردارید بریزید توی صافی بزرگی که مطمئنی ازش بیرون نمیریزه و جاشو داره با پارچ یک بار هم آب بریز روی همه برنجی که توی صافی هست تا نمک اضافیش بره بعد کف همون دیگ که حالا خالی شده و دوباره روی اجاق گذاشتی روغن بریز و اگه دوست داری نون پهن کن کفش اگرم نه همون مستقیم برنج رو بریز توش با یک کفگیر یا حتی یه بشقاب میوه خوری آروم آروم برنجورو بریز توی دیگ دمکن بذار روش و نیمساعت الی ۴۵ دقیقه بعد برنج دم کشیده زیرشم زیاد نکن میسوزه

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
ببین عزیزم نیم ساعت برنج رو با کمی نمک و آب سرد بخیسون بعد ظرفت رو پر اب کن البته نه کامل پر کنی چون ...

مرسی عزیزم خیلللییی ممنونم🌹🌹🌹🌹

مرسی عزیزم خیلللییی ممنونم🌹🌹🌹🌹

دیگه بند به بند برات توضیح دادم طبق روش بالا میش بری یَک پلویی در میاری مهمونا انگشتاشونم بخورن فقط خیلی مواظب باش زیاد برنجت نپزه که وا بره کار زیاد سختی ام نیستا راااحت میتونی درش بیاری

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
سلام میشه درخواست دوستی مو قبول کنی میخوام از گذشته ی خودم بگم و منو کمک کنی

همینجا بگو اگه بتونم راهنماییت میکنم داداشم

ممنونم ابجی ابجی ای کاش ادم عاشق کسی نشه

تاپیکتو خوندم.معلومه ک خیلی عاشقشی.نمیخوام راجبش قضاوت کنم ولی حسم میگه با کسیه چون ادمی ک تنهاس تا گوشی زنگ نخوره نگاش نمیکنه چون منتظر کسی نیس.ولی اگ منتظر کسی باشه ارومو قرار نداره هی حواسش ب گوشیه.نظرم اینه ک اگ برات ممکنه ی مدت زیر نظر داشته باشش.قایمکی ببین کجاها میره.اگ خدایی نکرده با کسی باشه و خیانتاشو ببینی شاید از چشت افتادو تونستی راحت دل بکنی.اگ واقعا بخوادت حتی نگاهش ب کسی نمیوفته چ برسه بخواد تا ۴ صب انلاین باشه و معلوم نباشه چیکار میکنه.من بهش شک دارم😐

تاپیکتو خوندم.معلومه ک خیلی عاشقشی.نمیخوام راجبش قضاوت کنم ولی حسم میگه با کسیه چون ادمی ک تنهاس تا ...

خب شک تو رو بگو

معلومه که عاشقش هستم

اگر درخواستمو قبول میکردی

کلا بهت میگفتم

از گذشته خودم.

میشه قبول کنی