2821
2789

زن پسرخالم..با بورس زندگیش زیر و رو شددد..کاش منم یادبگیرم عالیه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

کاش منم بلد  بودم   ،..نیاز به یه کار دارم ،،،،،حداقل  هزینه ای که میشه گذاشت  تو بورس  چقدره😕هیچ اطلاعی ندارم در مورد چطور و جچور کارکرد تو بورس... فقط میتونم ی 7،8 میلیون  جور کنم . که تا عید بتونم روش سود کنم

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب بهش بگو بیاد اینجا یا تو تل دور هم باشیم. ما هم یاد بگیریم میگن خیلی خوبه...

اطلاعات ک نمیده کارمند بورس تهران بود ب اسم دیگران خرید و فروش میکرد الان اومده بیرون...مدتیه نیازی ندارن دیگه ب پول اونقد ب گمانم...

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اطلاعات ک نمیده کارمند بورس تهران بود ب اسم دیگران خرید و فروش میکرد الان اومده بیرون...مدتیه نیازی ...

چون کارمند بورس ب اسم خودش و شوهرش و بچش نمیتونه چیزی بخره ..قانونه

چرا اطلاعات نمیده؟

چرا باید بده عزیزم ...هرکی دنبال پیشرفت خودشه...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز