2777
2789
عنوان

سویق خوبه یا بد؟

30565 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من سه ماهیه به پسرم سویق میدم ماشاءالله خیلی اشتهاش باز شده و رشدش هم خوب شده تو این مدت 

ولی امروز یه سری بیانیه از پزشکان دیدم که گفته بودن این سویق ها حاوی کورتون و مواد غیر مجاز اشتها آور مصنوعیه 

حالا خیلی نگرانم لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بره اینکه خیالت راحت شه خودت سویق گندم درست کن.تو نت سرچ کن خیلی راحته.آرد گندم رو دوساعت تفت بده سبوسشم نیم ساعت تفت بده بعد باهم مخلوط کن میشه سویق گندم.ترکیبشونم مساویه یعنی ی لیوان آرد گندم ی لیوان سبوسشو بریز

پسرت چند وقتشه؟سویق چی میدادی؟ من خیلی تعریف خوب از سویق شنیدم

پسرم دو سالشه حدودا دو ماهی سویق گندم میدادم دیدم خیلی اشتهاش خوب شده بود با تعریفی که از سویق سنجد شنیده بودم یک ماهی هم هست سویق سنجد میدم خدا را شکر همه چیز خوب بوده ولی امروز که بیانیه‌ی پزشکان را دیدم خیلی نگران شدم که نکنه واقعا اشتها آور مصنوعی یا کورتون میریزن توش

خوب بره اینکه خیالت راحت شه خودت سویق گندم درست کن.تو نت سرچ کن خیلی راحته.آرد گندم رو دوساعت تفت بد ...

آره دیگه از این به بعد همینکار را میکنم هرچند همین چند روز پیش ۷۵۰۰۰ تومن سویق خریدم😭

شما تاثیر بدی ازش ندیدین

من از آخرای آبان تا الان یعنی ۲ ماهه وقتی فرنی‌ درست میکنم واسه صبحانش نصف قاشق چایخوری توش سویق سنجد میریزم واسه قدش ، ۱۰ تومن خریدم ، تغییر چندانی‌ نکرده ، نگرانم کردی

بیانیه پزشکا بخوره وسط فرق سرشون.فقط دوست دارن ک یه مشت داروی شیمیایی بریزن تو حلقوم و معده مردم بدبخت.پزشکان سویق رو چون برگرفته از طب سنتی قدیم هست قبول ندارن.

حالا بری پیش خودشون 400.500هزارتومان شربتای خارجی اشتهااور برات مینویسن ک باعث سنگ کلیه و هزار تا درد دیگه میشه.

من دوتاپسرامو سویق دادم و میدم.بسیار عالیع .از جای مطمئن  خرید میکنم همیشه