2777
2789
عنوان

😢😢😢😭😭😭😭خانومها

473 بازدید | 31 پست

چیکار میکنید زندگیتون تکراری نمیشه روحیه امو از دست دادم 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همين ظهرى داشتم به شوهرم ميگفتم 😐 خواهر بايد چاره اى بينديشيم 🤔

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

واقعا بعضی ها چیکار میکنن انقد شادن والا فکر میکنم افسرده شدم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
درس خواندن رقصیدن فیلم های بچگی خواهر زادمو میبینم میشینم فیلم عقدمو میبینم و در آخر نی نی سایت

نی نی سایت که شده همش خیانت دلم پوکید

منکه کلا وقته  نشستن ندارم جز موقعی که شیر میدم از صبح پامیشم   بشور بساب همیشگی غذا  درست کردن ابمیوه  با یه نو پا ویه کلاس اولی  خونه جمع کن هی بریزن وقت نمیمونه دیگه وقتی دارم کوچیک رو میخابونم مثل الان یه گوشی بگیرم دستم 😧😧😧😧😧😧😧ولی اگر خودم بودم میرفتم کلاس شنا ورقص عالیه 😊😊😊😊😊

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

من كلا بعد عروسيم تكرارى نشد روزام 😂

چون حدود ١ماه و چند روز بعدش باردار شدم 😂

واسه همين درگيرم 

البته حوصلم سر ميره تو خونه ولى خب چاره اى نيست فعلا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4