2777
2789
عنوان

امپولhcj

121 بازدید | 11 پست

امروز روز ۱۴دوتااچ سی جی  زدم فولیکلامم ۱۴.۱۶.۱۷و ده بود بنظرتون باردار میشم .کسی تجربه ای داره بگه کی تخمک آزاد میشه 

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين چه سواله 

اخه امپول درصد بارداريو بالا نميبره عزيزم فقط تخمك رو ازاد ميكنه

درصد بارداري تو هرماه اگر مشكلي نباشه 25-30 درصده ايشالله بشي اما لطفا براي اينكه توي ذوقت نخوره حرفايي كه اينجا ميشنوي و ميخوني كه آي من يبار امپول زدم نابارور بودم باردار شدم و... رو باور نكن

اين امپول فقطو فقط به ازادا سازي تخمك كمك ميكنه و اينكه ميفهمي كي نزديكي كني

24 تا 36 ساعت بعد امپول هم احتمال بارداريت بيشتره 

ضمنا اين امپول خيلي وقتا بي بي كاذب نشون ميده

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
شما اچ ام جی هم زده بودین این ماه یا فقط اچ سی جی 

اچ ام جی زدم فولیکولام بزرگ شدن دکتر گف عالین .اینم داد واسه آزاد سازی

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 

بله، واقعا نباید هر چیزی که گفته میشه اینجا باور کرد و فقط متخصص که میتونه نظر قطعی بده و همینطور که قبلا گفتم همه چیز فولیکول بالا نیس، دوست من با یه فولیکول خیلی پایین و با مشاوره با یه متخصص خوب باردار شد

منم رفتم دکتر گفت فقط یه دونه فولیکول دارم بعد این آمپولو نوشت گفت انشالله باردار میشه. حالا هم منتظرم

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

منم دیروز روز ۱۲ پریودیم بود دوتا فولیکول داشتم یه دونه ۲۳ یه دونه هم ۱۸.

دیروز آمپول hcg زدم. 

شما هم فولیکول ۱۷ خوبه.

انشالله خدا بخواد و باردار بشیم

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.