یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
موقع کار زیاد سرپا هستی!!؟؟؟ در معلمها به خاطر زیاد ایستادن بیشتر شایع هست یکی از بستگ ...
ن معلم نیستم سرپا هم خیلی نمی ایستم اما چون مادرم داره ارثیه زیاد هم نیستا اما یه رگ در حال کلفت شدن هست چهار ساله که میبینمش شدید نبود خودم دست میزدم میفهمیدم اما الان داره به چشم میاد
صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
اره ارث هم تاثیر داره فراموش کردم بنویسم راه حل چیه؟؟ منم تازگی متوجه شدم واریس پاد ...
نمیدونم عزیز منم دنبال دکتر خوبم که برم نشون بدم راه درمان باشه که جراحی نشه و با لیزر یا اگه راه دیگه ای هست درمانش کنم چون شنیدم اگه درمان نشه سال به سال بدتر میشه
صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
واجبی سنتی چی هست ؟همون که واسه بردن مو ازش استفاده میکنن؟طریقه مصرفش رو هم میگی عزیز
اره عزیزم.پودر موبر سنتی.از عطاری بگیر.بزار رو پات بیست دقیقه ای بمونه.سرکه سیب طبیعی هم خوبه.روی رگهای واریسی ماساژش بده.توی نت گوجه فرنگی نارس و سبز هم نوشته بود.قاچ کنی و روی رگهای واریسی بزاری و با یک نایلون ببندی چند ساعت بمونه.