2777
2789
عنوان

واریس پا

11060 بازدید | 19 پست

کیا دارن یا داشتن درمان کردن هر کس تجربه داره بیاد بگه ☺️دکتر خوب هم اگه فردیس کرج سراغ دارین بگین🙂ممنون عشقا😍

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع کار زیاد سرپا هستی!!؟؟؟ 

در معلمها به خاطر زیاد ایستادن بیشتر شایع هست 

یکی از بستگان ما چندین ساله جوراب واریس مبپوشه 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
موقع کار زیاد سرپا هستی!!؟؟؟  در معلمها به خاطر زیاد ایستادن بیشتر شایع هست  یکی از بستگ ...

ن معلم نیستم سرپا هم خیلی نمی ایستم اما چون مادرم داره ارثیه زیاد هم نیستا اما یه رگ در حال کلفت شدن هست چهار ساله که میبینمش شدید نبود خودم دست میزدم میفهمیدم اما الان داره به چشم میاد

من خفیف دارم،چندسالته؟گاهی پاهامو بالا میگیرم،پاهارا گاهی حزکت میدم کارخاصی نمیکنم

مال منم خفیفه ۳۸سالمه

من شنیدم واجبی سنتی خیلی برا واریس خوبه.یک بار امتحان کن ضرر نداره.

واجبی سنتی چی هست ؟همون که واسه بردن مو ازش استفاده میکنن؟طریقه مصرفش رو هم میگی عزیز

اره ارث هم تاثیر داره فراموش کردم بنویسم  راه حل چیه؟؟  منم تازگی متوجه شدم واریس پاد ...

نمیدونم عزیز منم دنبال دکتر خوبم که برم نشون بدم راه درمان باشه که جراحی نشه و با لیزر یا اگه راه دیگه ای هست درمانش کنم چون شنیدم اگه درمان نشه سال به سال بدتر میشه 

ممنون از توضیحات شما  وااای پس باید منم به فکر باشم

خواهش عزیزم از شما هم ممنون وقت گذاشتی،حتما پیگیر باش شما هم 

واجبی سنتی چی هست ؟همون که واسه بردن مو ازش استفاده میکنن؟طریقه مصرفش رو هم میگی عزیز

اره عزیزم.پودر موبر سنتی.از عطاری بگیر.بزار رو پات بیست دقیقه ای بمونه.سرکه سیب طبیعی هم خوبه.روی رگهای واریسی ماساژش بده.توی نت گوجه فرنگی نارس و سبز هم نوشته بود.قاچ کنی و روی رگهای واریسی بزاری و با یک نایلون ببندی چند ساعت بمونه.