2777
2789
عنوان

غذای 6ماهگی

100 بازدید | 14 پست

سلام خانوما کسی بوده ک فرنی رو برای بچه با شیر پاستوریزه درست کرده باشه و مشکلی نداشته باشه اخه شیر زیر یه سال ضرر داره!واینکه شماها صبر کردید 6ماه تموم شه بعد غذارو شروع کردین یا تو 6ماهگی دادین ب نی نی?

نباید شیر پاستوریزه داد.باید تو فرنی ش شیر خودت یا شیرخشک بریزی.من از چهار ماهگی شروع کردم با لعاب برنج. بعد آرد برنج. بعد بادوم اضافه کردم.بعد شیر خشک.از ۶ماهگی هم میخوام سوپ رو شروع کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که زورتر دادم چرا شیر پاستوریزه شیرخودتو بدوش و بریز اولم باید بش لعاب برنج بدی 

لعاب برنج دادم بهش چند روز دیگه میره تو 7ماه.چند روز بهش لعاب دادم الان چند روزه دارم فرنی میدم

میتونی یه بار با یکم شیر پاستوریزه درست کنی بعد بزاری سه روز بگذره اگه آلرژی چیزی نشون نداد پس مشکلی نداره .فقط حتما باید قبلش بجوشونی .و فقط مجازی تو این غذا ها بهش بدی وگرنه خالی خالی اصلا بهش نده.

تیکر تولد پسر عزیزم😍
شیر خشکی نیست اصلا.از 4ماهگی زود نبود?

نه عزیزم. اگه وزن بچه دوبرابر وزن تولدش شده باشه و خودش راغب باشه میشه از ۴ ماهگی ب بچه کم کم غذای کمکی داد. بعد ازینکه فرنی ت رو گاز پخت و داشت سفت میشد خاموش کن و شیر خودتو توش بریز

نه عزیزم. اگه وزن بچه دوبرابر وزن تولدش شده باشه و خودش راغب باشه میشه از ۴ ماهگی ب بچه کم کم غذای ک ...

ب من گفتن زوده چون وزنشم خوب بود و شیر خودمم میخورد گفتن تا همون 6 ماهگی