2777
2789

سلام. من یه مدتیه داخل گلوم دونه های کوچیک برآمده زده چندبار دکتر رفتم خوب نمیشم اگه این مشکل داشتین توروخدا بگید چجوری خوب شدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط از برامدگی گلو تیروئیدو میدونم😐

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سنگ لوزه نیست؟البته اطلاعاتم کامل نیست بیشتر توضیح بدم یه چی شنیدم میخوای همینو سرچ کن تو گوگل ببین ...

همش فکر میکنم سرطان گرفتم یه مدت ازیترومایسین خوردم پنی سیلین سیفیکسیم ولی هیچکدوم اثر نداشت دونه های ریز البته رنگ گلومم یکم زرد رنگ شده 

همش فکر میکنم سرطان گرفتم یه مدت ازیترومایسین خوردم پنی سیلین سیفیکسیم ولی هیچکدوم اثر نداشت دونه ها ...

نه بابا سرطان اینجوری نیست

من دیدم خیلیا دارن مربوط به لوزه اس نگران نباش

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
همش فکر میکنم سرطان گرفتم یه مدت ازیترومایسین خوردم پنی سیلین سیفیکسیم ولی هیچکدوم اثر نداشت دونه ها ...

مامان من اینجوریه رفلاکس معده داره 

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی