2777
2789

شوهر من تنبله واسه خانواده ش و واسه انجام کاراشون روش خیلی حساب نمیکنن ولی ازش حساب میبرن و جرات ندارن چیزی بگن پیش خودش.البته واسه من اینجوری نیست.ولی برادر شوهرم که مجرده هم فرز هست هم باهاشون خیلی جور تره و براشون همه کار میکنه. البته باهم قهریم وگرنه برا منم اینجوری میشد. حالا ب تبع اینا خب رفتار شوهرمو ب حساب من میزارن و با منم سردن ی مقدار .و برادر شوهرم عزیزتره.

حالا سوال من اینه اینکه سعی کنم شوهرم بهشون نزدیک شه که باهم جور شن و منم قاطی مهمونیاشون شم یا اینکه بگم بیخیال بابا همون بهتر که وقت و بی وقت شوهرمو نمیبرن سر کارو بارشون ؟

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم اینجوری میپسندم ک کاری نداشته باشن

حالا شما دوست داری رفت و آمد کنی تلاشتو بکن

البته خیلی هم نمی تونی به شوهرت فشار بیاری

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

ب هیچ وجه این کارو نکن عروس همیشه ادم بدس حتی اگه نزدیکشون هم کنی توخوب نمیشی فقط شوهرتم از دست میدی

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

خب ما فامیلیم .میدونم واسه زنش هم خودشونو میکشن .ولی اینم میدونم اگه ازدواج کنه عمرا زنش بزاره دیگه اینجوری سرویس بده بهشون

ب هیچ وجه این کارو نکن عروس همیشه ادم بدس حتی اگه نزدیکشون هم کنی توخوب نمیشی فقط شوهرتم از دست میدی

اره اینکه درسته .من کوچکترین بی احترامی  ولی بخاطر رفتار شوهرم فوری بازخوردش رو نسبت به خودم دیدم.هرچند منم جوابشونو دادم.

خب ما فامیلیم .میدونم واسه زنش هم خودشونو میکشن .ولی اینم میدونم اگه ازدواج کنه عمرا زنش بزاره دیگه ...

اتفاقا ازدواج که بکنه به احتمال 90 درصد زنش مخالفت می کنه با این مدل رفتار و وابستگی....

اون موقع شما عزیزتر میشی

من هم شرایط شما رو داشتم و دارم.

بی خیال بابا اینطوری بهتره شوهر منم تو برادراش سر و زبونش بیشتره واسه کارا این تو چشمه همش من خوشم نمیاد بازم من کلی محدودش کردم بهتر شده البته شوهر من کلا تو ذاته برا همه همینجوریه حتی خانواده خودم

من همیشه میگم همونطور که خانوادم واسه من زحمت کشیدن، خانواده همسرمم واسش زحمت کشیدن..

درسته که داشتن زندگیمو خراب میکردن

ولی به هرحال بچشونه

رفتاری ندارم و کاری نمیکنم که عذاب وجدان بگیرم

تو رفتاری که اونا باهم دارن دخالت نمیکنم( مثلا قربون صدقه هم میرن) یا هرچیز دیگه

🖤