جاریم که چند ماهه ازدواج کرده مادرشوهرم اینارو دعوت میکنه.مبانگین بگیریم هفته ای یه بار.مادرشوهرم دعوت جاریمه.مادرشوهرهمش میاد میگه زهرا( جاریم) یا حسن(برادرشوهرم)زنگ زده بیایین خونه ما.شما باشین چیکار میکنین
قضیه مادرشوهر شما رو نمیدونم ولی مادرشوهر من اکثر اوقات الکی و دروغ میاد از جاریم تعریف میکنه که منو بندازه تو رقابت با جاریم منم محل نمیدم به حرفاش هروقت میگه میگم باریک الله اجرش با امام حسین
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم
میگم خوشتون باشه قضیه مادرشوهر شما رو نمیدونم ولی مادرشوهر من اکثر اوقات الکی و دروغ میاد از ...
وااااای نترکی. اجرش با امام حسین
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه