جاریم که چند ماهه ازدواج کرده مادرشوهرم اینارو دعوت میکنه.مبانگین بگیریم هفته ای یه بار.مادرشوهرم دعوت جاریمه.مادرشوهرهمش میاد میگه زهرا( جاریم) یا حسن(برادرشوهرم)زنگ زده بیایین خونه ما.شما باشین چیکار میکنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخخخخ مادرشوهر منم الکی میاد میگه که حسودی تون بشه به هم رقابت کنین
اینا سیاسته میخوان ما جاریا بیوفتیم تو رقابت خوداشون اون وسط سود ببرن من محل نمیدم تا میگه تو بدرد نمیخوری اون عروسم خوبه میگم خب مادر جون خدا براهم حفظتون کنه الهی خیر همو ببینین
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم
کاش میتونستم بی تفاوت باشم.البته بگم همین برادرشوهر و جاریم تازه ازدواج کرده بودن منم دعوتشون کردم ولی مادرشوهرم رو نه.بعددوسه روز همین جاریم دعوتشون کرد رفتم و فهمیدن که ما دعوتشون نکردیم خودم خونه مادرشوهر بودم ولی اون نمیدونست من خونشونم متوجه من نشده بود داشت میگفت مگه ما چقد غذا میخوریم ک به ما نگفتن بیایین و کلی حرف دیگه.از اون به بعد دیگه جاریم همش دعوتشون میکنه و اینا میکوبن تو سر من
منم مثل شماها بودم میگفتم بزارین یه سال بگذره ببینیم از من تعریف میکنن یااون الان بعد از چندسال عال ...
چقدرجالب. برای منم همینطورشد...البته من مادرشوهرم خییلی قصد داشت اونو بندازه جلو تا کسی ازمن تعریف میکرد اونو مینداخت وسط نمیذاشت طرف حرفشو کامل بزنه...اما هرچی گذشت دید بقیه اصلا گوش نمیکنن ب حرفاش . همشون یسره میگن پرستو پرستو
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه