2777
2789
عنوان

موی بلند تو صبونه مهمونم بود :(((

417 بازدید | 19 پست

واااااای اعصابم بهم ریخته

بعداز ۲ روز مهمون داری با بارداری و بیحوصلگی؛ حالا بعداز اینکه مهمونم صبحونه خورد و رفت، اومدم ظرفای صبونه رو جمع کنم دیدم دو تا موی بلند از خودم توی ظرفه. ولی من چیزی ندیده بودم وقتی ظرف پر کردم

یعنی روانم بهم ریخته☹☹☹☹😟😟😟😟😟

یعنی بنظرتون نگهش داشته توی ظرف تا خودم ببینمش؟

مهمونمون آقا بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقاها جزیی نگر نیستن،اگرم چیزی ببینن مثل ما تفسیر نمیکنن،از همه مهمتر تو این موارد فراموشکارن بهش ف ...

پدر شوهر من چند سال پیش خونه یکی رفته بود رو زمین نشسته بود دستش خورده بود کلی مو رو فرش بوده هنوزم که هنوزه حرف بشه میگه

شاید بعد از صبحانه رو فرش دیده برداشته گذاشته تو بشقاب. والا من خیلیا دیدم از این عادتا دارن. مهمونی ...

منم این اومد تو ذهنم

اخه موی سرم جدیدا ریزش داره بخاطر بارداری

اصلا توی بشقاب موقه غذا سرو کردن چیزی ندیدم :(

پدر شوهر من چند سال پیش خونه یکی رفته بود رو زمین نشسته بود دستش خورده بود کلی مو رو فرش بوده هنوزم ...

بله حق با شماست،همه چی استثنا داره،اکثریت رو گفتم.

که با گفتنش احتمال دادم استارتر ارام تر بشه.چون باردارهم هست ترجیح دادم از استثنا ها نگم.

پدر شوهر من چند سال پیش خونه یکی رفته بود رو زمین نشسته بود دستش خورده بود کلی مو رو فرش بوده هنوزم ...

اتفاقا این پسر مجرده ک اومد خونمون

دیروز داشت میگفت من کسی حرفی بزنه میرم بهش فکر میکنم و تفسیر میکنم