2821
2789

چندوقت پیش یه تایپک دیدم درباره چشم سومو نوشته بود خیلی کنجکاو شدم اگه کسی میدونه درباره چشم سوم و چاکراها توضیح بده ماهم بدونیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیز زیادی در بارش نمیدونم ولی یه آشنا داریم یه خانم خیلی خوبیه به همه ذکر میده درباره مشکلات مطمعنم اون چشم سوم داره برا بچه دار شدنم خیلی کمک کرد..

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

ینی 

چی😐

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ادما چشم سوم دارن ک اگه اون فعال شه ادم توانایی های خاصی پیدا میکنه 

کجاشون هس اون چشم ؟همه دارن ؟😐😐😐

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

پنج نوع چاکرای اصلی داریم که هرکدوم با یه رنگی شناخته میشن،و هر انسانی میتونه هرکدوم از چاکراهارو قوی تر کنه،کسایی ایمانشون قویه چاکرای پیشونی یعنی چاکرای سوم که برنگ سفید هست بیشتر کار میکنه و هرکسی نمیتونه به این درجه برسه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز