2777
2789
عزیزم غصه نخور بخدا بچه نداشتن بهتر از موقعیت منه یه دختر دارم عین فرشته ها اما مریضه چهارسالشه نمیش ...

الهی بگردم مگه توبارداری ازمایشارو ندادی تا مشکلاتشوبفهمی گلم الان کلی سونو غربلگریو این چیزاهست که همه مشکلاته بچرو میفهمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم مگه توبارداری ازمایشارو ندادی تا مشکلاتشوبفهمی گلم الان کلی سونو غربلگریو این چیزاهست که ...

چرا فدات شم همه رو با بیشترین وسواس و جزئیات .اما انگار خدا میخواسته هر جور شده دخترم دنیا بیاد هنوز که هنوزه هیچ دکتری نتونسته بفهمه مشکلش چیه .اما من و شوهرم و خانواده ام عاشقشیم .اصلا چی میگی دیونشم 

خدایم برایم کافیست💗

عزیزم غصه نخور بخدا بچه نداشتن بهتر از موقعیت منه یه دختر دارم عین فرشته ها اما مریضه چهارسالشه نمیش ...

عزیزم الهی فدات بشم که توهم اینقدردردداری .من هیچ آبرویی نزدخداندارم ولی دعامیکنم وخداروقسم میدم به خانم فاطمه زهرا وآقاابالفضل که به همین زودی زودیه معجزه بکنه ودخترگلت رومشکلش هرچی که هست برطرف ودلتوشادکنه .باورکن دردخودم فراموشم شدالهی بمیرم😔😔😔

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
چرا فدات شم همه رو با بیشترین وسواس و جزئیات .اما انگار خدا میخواسته هر جور شده دخترم دنیا بیاد هنوز ...

الهی بمیرم انشالله خوب میشه خوشگلم به حق شیرخواهه امام حسین دخترت خوب خوب میشه عزیزدلم

ازپس خوردیم یباردیگه درست کنم فکرکنم شوهرم منو باماهی تابه ازپنجره بندازه بیرون خخخخ😂

من یه غذا بلدم فوریم درست میکنم شوهرم عاشقشه 

بادمجون و سیب زمینی درشت خورد میکنم یکم اب میرزیم رب ادویه فلفل دلمه وقتی سیب زمینیش پخت ابشم کشید میریزم تو ظرفی که میخوام بزارم تو فر .

بعد گوشت و پیازو قلقلی میکنم یه تفت کوچیک میرم میچینم روی اون مواد روشم پنیر پیتزار میریزم میزارم تو فر 

عالی میشه مزش 

دیگه هیچی باارز نیس ارز هزارتومنم بشه بازقیمت همه چی میره بالاکسی نیست تواین مملکت رسیدگی کنه بی صاح ...

الان منومیترکونن ولی ایشالاکه درستی بی صاحاب بشه بحق زهرا که اینقدرمردموعذاب میدن

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤