2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر نداره برای بارداری بعد بخوایی باردار بشی. و هزینش چقدره?

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲
اگه افتاده شده باشه بايد ليفت هم بكني وگرنه برا پر كردن خوبه 

سمانه از دکترشون راضی بودن 

چقد هزینه کردن 

اون دکتر بیفتم انجام میده 

نقاحتش چند وقت بود

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
الان چقدر هزینه داره؟ سایزش رو‌چند کردن خواهراتون؟

قبل گروني ٨ تومن اينا بود اينا ده سال پيش انجام دادن الان نميدونم سايزشم نميدونم 

ولي زياد بزرگ نكردن اصلا هم تابلو نيست مال اونا خيلي ريز بود آخه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
سمانه از دکترشون راضی بودن  چقد هزینه کردن  اون دکتر بیفتم انجام میده  نقاحتش چند ...

من تبريزم يادم نيست اسم دكترشون 

ذاتا ده سال پيش بود 

نقاهت كه ظاهرا از فرداش سر پايي ولي تا يه هفته نميتوني زياد دستاتو يالا پايين كني تا يه ماهم حالا اينور اونورتر نبايد چيز سنگين ورداري تا سه ماهم نبايد ورزش سنگين كني 

تا چند ماهم بايد سوتين مخصوص بپوشي 

همه دكترا كه پروتز ميذارن ليفتم انجام ميدن

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟