2777
2789
😑😑😑😑😑شیمیت خوبه!!!!

عالیه...

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجوی پزشکی ام اگه صدبار هم برمیگشتم عقب بازم درسو انتخاب میکردم چون هدفم از زندگی صرفا شوهر ک ...

تو الگوی منی😄😍

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حقیقته  ی عده بیمار روحی و فلج مغزی جمع شدن  هی هم به هم توصیه می کنن  خودتو آویزو ...

خیلی اغراق امیز میگی

۹۰ درصد سایت اتفاقا نظرشون مخالفه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خوب چه ربطی داره همه که به رشته پزشکی علاقه ندارن ،در ثانی حالا به فرض کسی پزشک باسه مگه نمیتونه ازد ...

ی بار گفتم عزیزم منظورم اینه کدومش واستون مهمتره و حاضرین بیشترین وقتو واسش بذارین کدومیش الویتتونه

یه پزشک که مثل خاهرشوهرم رو سر بزارنم برام‌کورور کورور خاستگار بیاد اخرم با یکیشون که هر چی گفتم‌ بگه چشم ازدواج میکردم مستقل بودم و خوشبخت 

ااااه 😢

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

اونایی که میگن ازدواجو اصن نمیتونم درک کنم

ایشالله هیچ وقتم درک نکنم😄

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان پزشکی قبول شدی ؟ کیس عالی برای  ازدواج داری ؟این دوتا مورد هرکدومشون برات مهیا شد درموردش فکر کن نه که  نداشته روش فکر کنی  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نه عزیزم منظورم این بود اگه موقیت دوتاشو داشتین اول کدومو انتخاب میکردین 

پزشک شدن رو. چون اونوقت تو به هدف والایی که سالها دنبالش بودی میرسی. ولی ازدواج یک هدف نیست بنظر من. باید بوقت خودش پیش بیاد و نیاز به هیچ تلاشی هم نداره. اما اگر پزشکی هدفتون نبوده و انتخاب اطرافیانتون هست و عوضش دلتون پیش کسی هست خب قطعا باید بدلتون اره بگید.