2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمشو نمیدونم 

ولی بچه دوستم بعد از تولد بچش توبیمارستان تشنج کرد چون خیلی دیر زایمان کرده بود وبا سختی وفشار زیاد بچه رو به دنیا اورده بودند مایع کیسه ابشم تموم شده بود

اللهم عجل لولیک الفرج

من خودم شش ماهگی در اثر صدای بمباران تشنج کردم😂چشما میره سمت بالا لرزش بعد رفتم اورزانس دکتر نوار معز...دارو.دیگه تسنج نداستم تا بعد واکسن هفت سالگی 😕...کلا تحت نطر دکتر بودم علت تسنجم نا معلوم بود ولی همیسه بعد تب یا یه اتفاق مهم استرس زا 

پسر من بعد از واکسن 18 ماهگی.تب بالا. توی بغلم بود چند تا تکون وحشتناک خورد. بعد گریه ی شدید کرد. ارومش که کردم، یک مرتبه دیدم چشاش سفید شد و دستاش قفل شد. خدا نیاره، خیلی بد بود

علايمش چي بود؟ همون يه بار تشنج كرد؟

والا یهو استفراغ کرد بعد پی پی  کرد رنگشم مثل گچ شد اکسیژن بهش نرسید . نوار مغز گرفتیم سالم بود یبارم 3 سالگی بخاطر تب بالا تشنج کرد دکترش گفت مشکلی نداره

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

والا یهو استفراغ کرد بعد پی پی  کرد رنگشم مثل گچ شد اکسیژن بهش نرسید . نوار مغز گرفتیم سالم بود ...

چرا پس نوار مغز چيزي نشون نداده مگه تشنج و نشون نميده؟