2777
2789
عنوان

روز موعد و لکه بینی قهوه ای

1896 بازدید | 10 پست

من امروز موعدم بوداز صبح پریود نشدم ولی درد پریودی شدید دارم حتی نوار بهداشتی گذاشتم همش میگم الان اومده دیگه ولی دستشویی رفتنی ببخشید با دستمال که خودمو پاک میکنم لکه های قهوه ای مثل پوسته ریز ریز میاد رو دستمال اونم بعدظهر یکی دوبار خیلی کم اومد دیگه نیومد امروزم نوک سینه هام درد میکنه انگار سوزن میزنن در میارن به نظرتون میتونم باردار باشم یا پریود شدم؟؟😳😳😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم ۹روز پیش اقدام کردم تا دیروز خیلی استرس داشتم ولی امروز دیگه تصمیم گرفتم صبور باشم&nb ...

من این ماه hmg و hcg زدم این آمپول ها هم که کلی علائم کاذب بارداری میارن واسه آدم ولی میگن اثر hcg تا 14روز بعد از تزریق از بین میره من امروز 17روز بعد از تزریقه و روز موعدمه ولی خبری از پری نیست فعلا...یعنی از لحظه اقدام تا روز موعد آدم دیوونه میشه با این علائم حالا هم که روز موعد برسه و پریود نشی و لکه ببینی دیگه خیلییییی بده😭😭😭

من این ماه hmg و hcg زدم این آمپول ها هم که کلی علائم کاذب بارداری میارن واسه آدم ولی میگن اثر hcg ت ...

امیدت به خدا باشه شاید لک لانه گزینی باشه .انشاالله بزودی آزمایشت مثبت بشه ومامان بشی