2777
2789

سایز۰،۱،۲ و بزرگتر چند تا بخرم؟ زایمانم اردیبهشته

چه مدل لباسایی کاربردی تره؟

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ست ۲۰ تیکه سایز صفر خریدم با چند دست دیگه سایز یکم فقط یه ست خریدم میخوام بقیه شو بعد بخرم اخه ...

اخه لباسا خیلی نازن من همش میخوام بخرم اما میدونم زود تنگ و کوتاه میشن بعدش دلم میسوزه

یه ده تیکه ویه پنج تیکه صفر،دوتاپنج تیکه 1دوتاپنج تیکه 2دوتاپنج تیکه 3،دوتا لباس سرهمی یکی صفر یکی ه ...

مرسی که‌ جواب دادی خانومی

خیلی تنوع دارن لباسا و‌خوشگلن نمی تونم جلو خودمو بگیرم گفتم حساب سده بخرم که زود کوتاه و تنگ میشن دلم نسوزه

مرسی که‌ جواب دادی خانومی خیلی تنوع دارن لباسا و‌خوشگلن نمی تونم جلو خودمو بگیرم گفتم حساب سده بخرم ...

خواهش میکنم عزیزم بچه زود رشدمیکنه ازطرفی برات کادوهم میارن واسه همین میمونه استفاده نمیشه به اندازه بخر اگه لازم شد دوباره میخری انشاالله بسلامتی فرشته کوچولوتوبغل کنی عزیزم 

اخه لباسا خیلی نازن من همش میخوام بخرم اما میدونم زود تنگ و کوتاه میشن بعدش دلم میسوزه

منم دلم میخواد ولی خب ترجیح میدم چیزی بگیرم که بعدا استفاده کنم میترسم یه رنگی بگیرم بعدا بهش نیاد تو این اوصاع اقتصادی ضرر بشه 

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

سر همی بهترین گزینه برا بیرونه 

عالیه 

من بچه دومه و منم اردیبهشت زایمان میکنم 

با توجه به تجربه اولم باید هر چیزیو سر وقتش بخری که زیاد دلت نسوزه منظورم اینه که زیاد نخری که اگه نیاز بود همون موقع بخری 

خدايا آن ده ,كه آن به

چند دست سایز۰بخر  و این که جلوش دکمه داشته باشه چون از گردن سختت میشه بچه هم ظریف کوچلو سختت میشه اونطوری راحت خودت لباسشو عوض میکنی سایز ۰حداقل تا ۱ ماه یا ۲ ماه بعضی وقتا تنشون میشه من سایز ۱ ۲ ۳ هم گرفتم ۶ تا ۹ تو ۶ ماهگی تا ۷ ماهگی تنگشون میشه از ۶ تا ۹ بزرگ تر هم بخر  برا مهمونی جایی هم جدا از اینا براش بگیر بیشتر شلوارا سایز صفر بزرگن تا چند ماه میتونی پاش کنی سر هم یک جوری بگیر تا جورابش دکمه داشته باشهدموقع عوض کردن راحت باشی نخوای پا بچه خم کنی در بیاری

بچه من اسفند مياد

من سه دست (شلوار زير پوش استين بلند و جلو دكمه) صفر گرفتم سه دستم يك گرفتم دو تا سرهمي صفر يه دونه بلوز شلوار مهموني يك براي وقتي كسي مياد ديدنيش يه كلاه و دستكشم جدا گرفتم براي روزهاي اول

فكر كنم تا سه ماه يا دو ماه ديگه بسشه

بقيه اش رو بعد ميگيرم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
بچه من اسفند مياد من سه دست (شلوار زير پوش استين بلند و جلو دكمه) صفر گرفتم سه دستم يك گرفتم دو تا ...

ممنون که جواب دادی مرسی از اطلاعات مفیدت😘

بچه من اسفند مياد من سه دست (شلوار زير پوش استين بلند و جلو دكمه) صفر گرفتم سه دستم يك گرفتم دو تا ...

چندتا شلوار اضافه بگیر سایز صفر سه تا کمه 

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.