الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه ده تیکه ویه پنج تیکه صفر،دوتاپنج تیکه 1دوتاپنج تیکه 2دوتاپنج تیکه 3،دوتا لباس سرهمی یکی صفر یکی هم 1وبلوز شلوار دودست بخر برای لباس تابستونش چندتاپیراهن بخر
چند دست سایز۰بخر و این که جلوش دکمه داشته باشه چون از گردن سختت میشه بچه هم ظریف کوچلو سختت میشه اونطوری راحت خودت لباسشو عوض میکنی سایز ۰حداقل تا ۱ ماه یا ۲ ماه بعضی وقتا تنشون میشه من سایز ۱ ۲ ۳ هم گرفتم ۶ تا ۹ تو ۶ ماهگی تا ۷ ماهگی تنگشون میشه از ۶ تا ۹ بزرگ تر هم بخر برا مهمونی جایی هم جدا از اینا براش بگیر بیشتر شلوارا سایز صفر بزرگن تا چند ماه میتونی پاش کنی سر هم یک جوری بگیر تا جورابش دکمه داشته باشهدموقع عوض کردن راحت باشی نخوای پا بچه خم کنی در بیاری
من سه دست (شلوار زير پوش استين بلند و جلو دكمه) صفر گرفتم سه دستم يك گرفتم دو تا سرهمي صفر يه دونه بلوز شلوار مهموني يك براي وقتي كسي مياد ديدنيش يه كلاه و دستكشم جدا گرفتم براي روزهاي اول