2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان ماه اول بعد از عکس رنگی و باردار شدم دارو هم مصرف کردم البته

مبارک باشه عزیزم،چه داروهایی خوردین منم ماه قبل رفتم عکس رنگی اون ماه نتونستم اقدام کنم این ماه هم اقدام داشتم ولی الان لک قهوه ای دیدم حالم گرفته شد

مبارک باشه عزیزم،چه داروهایی خوردین منم ماه قبل رفتم عکس رنگی اون ماه نتونستم اقدام کنم این ماه هم ا ...

امپود گونال اف و بعد هاش سی حی

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

هر کی باردار شده خدا بهش ببخشه هر کسی هم نشده انشالله خداوند دامنش رو سبز میکنه ، من همین ماه عکس گرفتم یک هفته گذشته موقع نزدیکی لک دارم نمیدونم چرا ؟

به سلامتی عزیز... یه سوال داشتم همون ماه که عکس رنگی گرفتی دارو هم خوردی؟

نه با تاخیر پریود شدم اون ماه ماه بعدش دارو استفاده کردم و باردار شدم

مرسی گلم که جواب دادی... پس من هم این ماه دارو نخورم

ببین نظر دکترت چیه ولی فقط ریلکس باش و بسپار به خدا من یک سال طول کشید ولی الان فهمیدم بهترین موقع اتفاق افتاد و زوتر از اون به صلاحم نبود

ببین نظر دکترت چیه ولی فقط ریلکس باش و بسپار به خدا من یک سال طول کشید ولی الان فهمیدم بهترین موقع ا ...

من خیلی استرس دارم... آره درست میگی هر چی خدا بخواد... دکترم گفت دارو نخور

من خیلی استرس دارم... آره درست میگی هر چی خدا بخواد... دکترم گفت دارو نخور

خب بزار ماه بعد.انشالله باردار میشی الان نازایی وجود نداره صبور باش و‌خونسرد.هر وقت استرس میگیری بگو‌خدایا میسپارم به خودت تو بهتر صلاحم رو‌میدونی

من بعد 10 ماه باردار شدم.... که میگن عکس رنگی تا 6 ماه تاثیرش رو نشون میده...

همه چی به خواست خداست ...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.