2777
2789
عزیزم مشهدم برای همتون رفتم حرم روچشام دعامیکنم قابل باشم

خوش به سعادتون.عزیزم به امام رضا سلامم رو برسون

بگو آقا سحر شدید نیاز داره ضامنش بشی

از طرف خودم و خانواده ام التماس دعا دارم

دلم شدید هوای امام رضا کرده

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدم

میشه از طرف من به امام رضا سلام بدی و بگی آقا پدرتون قرار بود برای خواهرم پدری کنن. بگو یه نفر خیلی بد دلش رو سوزوند. بگو از پدرتون بخواین واقعا در حقش پدری کنه

میشه از طرف من به امام رضا سلام بدی و بگی آقا پدرتون قرار بود برای خواهرم پدری کنن. بگو یه نفر خیلی ...

سلام ک میدم

ولی قشنگ نیس امام رضا رو واس انتقام بخوای ها😆

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عزیزم التماس دعا دارم😭😭

محتاجیم به دعا😍

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خوش به سعادتون.عزیزم به امام رضا سلامم رو برسون بگو آقا سحر شدید نیاز داره ضامنش بشی از طرف خودم و ...

روچشمام خواهری حتما,الهی حاجت رواشی سحرجان.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

منم ...انشالله همه حاجت روا شن 

ان شاالله خودتم حاجت روا بشی 

دست پر از امام رضا بیایی

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
روچشمام خواهری حتما,الهی حاجت رواشی سحرجان. اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

خیلی ممنون

ان شاالله خودتم حاجت روا بشی

امام رضا حاجت دلت رو بده

سلام ک میدم ولی قشنگ نیس امام رضا رو واس انتقام بخوای ها😆

عزیزم انتقام نیست. منظورم اینه که حال داش خیلی خرابه. وگرنه ذهنم رو هیچ وقت درگیر آدمای بی خاصیت نمی کنم.

خدا حاجت خواهرم رو بده. آون آدمم خودش باشه و خداش. میشه بهشون بگین

عزیزم من شاید شهادت حضرت زهرا سلام علیها بریم یعنی یک ماه دیگه من نمیدونم چ حکمتی هستش که شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام علیها یک جا یک حرم میریم یعنی 4 ساله** سال  94کربلا  سال 95 نجف سال 96 مشهد امسال هم دعا کنید انشالله مشهد باشیم ما 4ساعت فاصله  داریم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚