خانومای با سیاست کمکم کنید
.برادرشوهری دارم که خیلی پولداره و البته تازه ازدواج کرده
شوهرم تمام تکیه گاه مالیش شده برادرش
خداروشکر ما خونه و ماشین داریم اما خونمون خیلی کوچیکه و ماشینمون هم داره فرسوده میشه
شوهرم همش دلخوش کرده برادرش کمکش میکنه و میتونه خونه و ماشین رو عوض کنه.اما با توجه به شناختی که من از برادرشون پیدا کردم یه آدم زبون باز و دو رویی هست که فقط فکر منافع خودشه..و مطمئنم یه قرون هم کمکمون نمیکنه،بارها برام ثابت شده که فقط حرف میزنه دله شوهرمو قرص کرده که بهت کمک میکنممثلا ماشین بخر بهت پول قرض میدم اما تا پای معامله رفته دیقه نود شوهرمو پشیمونش کرده
من هییییییچ انتظاری از برادرشوهرم ندارم که کمکمون کنه اما چیزی که اذیتم میکنه اینه که دین و دنیای شوهرم برادرشه و از چشماشم بیشتر قبولش داره و همش فکر میکنه اگه کم بیاریم کمکمون میکنه.من بدم میاد از این اخلاقش..مثلا ماشین ما داره فرسوده میشه با اینکه محل کار همسرم سرویس رایگان داره اما با سرویس نمیره و با ماشین خودمون مسافت های طولانی تهران و ترافیک رو میره تا برسه به محل کارش. استدلالش هم اینه که من با ماشین برم آسایش دارم آسایشم رو خراب نمیکنم.منم بهش میگم الان آسایش داری اما فردا روزی که ماشینت خراب شد دیگه کلا اسایش زنو بچتو گرفتی و پولی نداری بخوای ماشین جدیدی بخری.انقد دلخوش به کمک برادرت هم نباش که اون یه قرون هم کمکت نمیکنه.
یا اینکه برادرش معامله هایی میکنه که صد درصد به نفع خودشه با این وجود شوهرم باهاش شریک میشه در صورتی که همون پول رو روی پول خونمون بذاره خیلی خونه ی بزرگ تری مبتونیم بخریم و بهتر پیشرفت کنیم
من بارها باهاش صحبت کردم که زندگی رو جدی تر بگیر انقد به این فکر نکن که پول کم میاری برادرت کمکت مبکنه اما گوشش بدهکار نیست
من چکار کنم به نظر شما؟کمکم کنید سیاست بهم یاد بدید که حرفامو بفهمه قبولشون کنه
شرمنده خیلی طولانی شد