2777
2789

خانومای با سیاست کمکم کنید

.برادرشوهری دارم که خیلی پولداره و البته تازه ازدواج کرده
شوهرم تمام تکیه گاه مالیش شده برادرش
خداروشکر ما خونه و ماشین داریم اما خونمون خیلی کوچیکه و ماشینمون هم داره فرسوده میشه
شوهرم همش دلخوش کرده برادرش کمکش میکنه و میتونه خونه و ماشین رو عوض کنه.اما با توجه به شناختی که من از برادرشون پیدا کردم یه آدم زبون باز و دو رویی هست که فقط فکر منافع خودشه..و مطمئنم یه قرون هم کمکمون‌ نمیکنه،بارها برام ثابت شده که فقط حرف میزنه دله شوهرمو قرص کرده که بهت کمک میکنم‌مثلا ماشین بخر بهت پول قرض میدم اما تا پای معامله رفته دیقه نود شوهرمو پشیمونش کرده
من هییییییچ انتظاری از برادرشوهرم ندارم که کمکمون کنه اما چیزی که اذیتم میکنه اینه که دین و دنیای شوهرم برادرشه و از چشماشم بیشتر قبولش داره و همش فکر میکنه اگه کم بیاریم کمکمون میکنه.من بدم میاد از این اخلاقش..مثلا ماشین ما داره فرسوده میشه با اینکه محل کار همسرم سرویس رایگان داره اما با سرویس نمیره و با ماشین خودمون مسافت های طولانی تهران و ترافیک رو میره تا برسه به محل کارش. استدلالش هم اینه که من با ماشین برم آسایش دارم آسایشم رو خراب نمیکنم.منم بهش میگم الان آسایش داری اما فردا روزی که ماشینت خراب شد دیگه کلا اسایش زنو بچتو گرفتی و پولی نداری بخوای ماشین جدیدی بخری.انقد دلخوش به کمک برادرت هم نباش که اون یه قرون هم کمکت نمیکنه.
یا اینکه برادرش معامله هایی میکنه که صد درصد به نفع خودشه با این وجود شوهرم باهاش شریک میشه در صورتی که همون پول رو روی پول خونمون بذاره خیلی خونه ی بزرگ تری مبتونیم بخریم و بهتر پیشرفت کنیم
من بارها باهاش صحبت کردم که زندگی رو جدی تر بگیر انقد به این فکر نکن که پول کم میاری برادرت کمکت مبکنه اما گوشش بدهکار نیست
من چکار کنم به نظر شما؟کمکم کنید سیاست بهم یاد بدید که حرفامو بفهمه قبولشون کنه
شرمنده خیلی طولانی شد

چقدر شبیه عمو و بابای من!

بابای منم انتظار داره مثلا چون عموم ساخت و ساز داره ما هم یکی از خونه هاش و اجازه کنیم هرچی هم میگم بابا این همه خونه توشهر برای اجاره اصلا گوش شنوا نداره

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه کلا توی بیشتر مسائل زندگی حرفای اونو قبول کن و تا جایی که میتونی مخالفت نکن

دوما وقتی میخوای بهش بگی که کارت اشتباهه نباید با تندی یا حالت حق به جانب یا فقط من میفهمم بگی

اینطوری بگو که اول نظرت رو فقط به عنوان یه نظر بهش بگو بعد هم بگو که این نظر منه حالا هرطور خودت صلاح میدونی

اینطوری اکثر مردا کوتاه میان و قبول میکنن

من این روش رو روی شوهرم پیاده میکنم و توی 90درصد موارد جواب داده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

باشه ممنونم سعی میکنم

یادت باشه حالت حق به جانبی و اینکه من از تو بهتر فکر میکنم نگیری که لج میکنه و دیگه به حرفت گوش نمیده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یادت باشه حالت حق به جانبی و اینکه من از تو بهتر فکر میکنم نگیری که لج میکنه و دیگه به حرفت گوش نمید ...

آره یادم افتاد یه مشاوره ای میگفت وقتی با شوهرمون مخالفید اول حرفشونو کامل گوش بدید بعد تاییدش کنید..اما نظرتون هم بگید و بگذرید دیگه بحث نکنید..ممنون از یادآوریت

آره یادم افتاد یه مشاوره ای میگفت وقتی با شوهرمون مخالفید اول حرفشونو کامل گوش بدید بعد تاییدش کنید. ...

آره آفرین دقیقا همینه

سلام علیکم

بنظرم شما یه مدت کنار بکش و نگاه کن ببین چه میشه. دعا کن اگر واقعا شوهرت از سمت برادرش اسیب میبینه و فقط یه تکیه گاه دروغینه زود اشکار بشه.

باید صبر و تحمل بالایی بخرج بدی و چیزی از محبت براش کم نذاری

عزیزم شاید واقعا به نفع شوهرت باشه که داره با برادرش معامله میکنه شاید واقعا داره سود میکنه زود قضاو ...

امروز برادرشوهرم یه ملکی میخواست بخره یه مقدار پول کم داشت شوهرم به اسم شراکت یکم کمکش کرد(در واقع کمتر از یک شیشم مال سهم ماست)

من‌ موندم اگه برادرش دلسوزه چرا به اسم شراکت یکم کمک ما نمیکنه؟یعنی اگه ما خونه ی الانمونو بفروشیم‌و برادرشوهرم خیلی کم (همون یک شیشمی که ما کمکش کردیم)کمکمون کنه میتونیم بهترین خونه رو بخریم

سلام علیکم بنظرم شما یه مدت کنار بکش و نگاه کن ببین چه میشه. دعا کن اگر واقعا شوهرت از سمت برادرش ا ...

پیر میشم خیلی سخته نگاه کنم و ببینم اون پول رو پول جمع میکنه و ما در جا میزنیم

در مورد بردن ماشین محل کار. بنظرم اگر جدیدا بحث نبردنشو کردین فعلا چیزی نگید یه چند هفته. بعد زمانی که حسابی خوشید و خرم در کمال مهارت دلبری زنانه برگرد بگو عزیزم نگرانتم با ماشین خودمون میری محل کار. دلم میمونه پیشت. نگرانتم میشم اتفاقی نیفته. 

از طرفی یه مدتم احساس میکنم خیلی خسته میای خونه. فکر کنم رانندگی بعد کار اذیتت میکنه. 

همیشه که نباید مستقیم حرفمونو بزنیم. با این تکنیک کلی از کاراتون راه میفته. دروغم که نگفتید