2777
2789
عنوان

مامانای مهربون یه لحظه بیایید لطفا

148 بازدید | 29 پست

دخترم ۴ ماه و ۵ روزشه، تقریبا دو ماهه که موقع شیر خوردن خودشو کش و قوس میده و سرش رو عقب میکشه و سینه رو میکشه تا در بیاد و گریه میکنه و باز دوباره تکرار میکنه، فقط شبا خوب شیر میخوره، دستاشم زیاد میخوره بعضی وقتا کل دستشو میبره توو دهنش، آب دهنش هم زیاد میاد، کسی میدونه علتش چیه؟ دارم از این طرز شیر خوردنش دیوونه میشم😫😢😢😭

دخترخاله من‌۵ ماهشه اینجوریه خالم برده دکتر بهش یه قطره داده نمیدونم چیه اسمش

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفلاکس نداره اینکه میگی سرشو ب عقب میکشه از علائم رفلاکسه دکتر ببرش گناه داره😢

نه عزیزم، اصلا بالا نمیاره، فقط تا چند وقت پیش میومد توو دهنش و قورت میداد اما الان خیلی خیلی بهتر شده

نه عزیزم، اصلا بالا نمیاره، فقط تا چند وقت پیش میومد توو دهنش و قورت میداد اما الان خیلی خیلی بهتر ش ...

نمیدونم مال شمارو اما رفلاکس پنهان دیگه بالا نمیارن فقط مریشون میسوزه. موقع خواب دقت کن سرشو ب عقب میذاره و کمرشو قوس میده؟

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
پسر منم اینکارو میکرد چون روزا شیرم کم بود ,  من شیرخشک دادم

آره شبا که کمتر شیر میخوره و صبحا سینم پر میشه خوب شیر میخوره، وقتی شیرم کم میشه اینجوری میکنه، آخه وزن گیریش که بد نیست! البته خانه بهداشت میگه جثه بچه کوچیکه!

احتمالا شیرت کمه چون میگی دستشم زیاد میخوره

الهی بمیرم براش یعنی گشنشه که دست میخوره؟ 😢😢😢 فکر کردم مال دندوناشه، تا دو ماه دیگه که غذا میخوره و مطمئنن شیر منم بیشتر جمع میشه که بخوره صبر کنم یا شیر خشک بهش بدم؟ میترسم شیر خشک بخوره و دیگه سینمو نگیره 😢😟