بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دفعه بعدم خوابی ک ب نظرت نگران کنندس رو بیان نکن گلم☺ یا ی تعبیر خوب کن
خواب ب همون اولین تعبیر تعبیر واقعی میشه من نمیگما هم تو تی دی شنیدم هم کتاب هم احادیث
البته مدهبی نیستم😄 ولی اعتقاد ب این حرف دارم
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
خانوما چرا هی میگین خوب نیس خوب نیس..تو دل بنده خدارو خالی نکنین.. استارتر جان همه خوابا تعبیر ندارن..منم شاید یه خوابو صدبار دیدم .به شکلای مختلف ولی با یه موضوع..هیچیم نمیشه اصلنم بد به دلت راه نده.من ده بار خواب افتادن دندونو دیدم .طبق تعبیر خواب الان باید مرده باشم..
بله.........همون صبح که میری صورتت را بشوری به آب بگو..........به دلت هم بدنیار..هر روز آیت الکرسی بخون و دلت قرص قرص باشه.........شک نکن.از معجزه آیت الکرسی غافل نباش...آرومت میکنه