2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ماه پیش عضو این سایت شدم چون دیدم مثل سایت همدردی نیست ک حتما پولی باشه گفتم حداقل ارزش قاعلید برای مخاطبتون.ولی الان به این نتیجه رسیدم ک سایت همدردی خیلی ارزش بیشتری برای مخاطب میزاره هربار یکی مشکلی مطرح میکنه همه با کمال احترام و خیرخواهی جوابشو میدن ولی تواین ۱ماه اینجا فقط دیدم ک هرباریکی مشکلیو میگ همه سعی میکنن با مسخره کردن و مزه پروندن جو سایتو بهم بزنن.این ینی یکی از قانونای شمانیست توای سایت؟

من ۱ماه پیش عضو این سایت شدم چون دیدم مثل سایت همدردی نیست ک حتما پولی باشه گفتم حداقل ارزش قاعلید ب ...

الان دقیقا مشکل چیه عزیزم اینجا فضای عمومی و همه دسترسی دارن به سایت

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

دیشب من ی تاپیک زدم خیلیا ک اومدن مسخره کردن اونو کارندارم خیلیاشرو کردن توهین کردن یه خانومی شروع کردتوهین ک منم عصبی شدم ولی اونی ک اول فش داد اون بود من منطقی ازش خاستم ازتاپیک بره بیرون ولی اون شروع کرد بدحرف زدن ک فک میکنی آدم مهمی هستی آخرش ک عصبی شدم گفتم گمشو چون دیدم واقعه دنبال بحثه ک گف جدوآبادت گم شن منم جواب فششو دادم.حالا این درسته ک منو قطع کاربری کنید؟چرا یه ذره به سایتتون توحه نمیکنید هرجور آدمی باهرفرهنگی بیاد توش؟چرا تو سایت همدردی حتی ۱بار همچنین موردایی ندیدم؟