2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=79433414]خسته کننده بود.بجز دوسه صحنه ارزش نگاه کردن نداشت.بجای ان اگه میتونید تیاتر کودک ببریدش.[/QU سینما بود نتونستم ببرمش بچه کوچیک دارم،گفتم اگه باشه دانلود کنم براش

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢
مگه اومده؟ راستي با اجازه استارتر كسي سريال احضار رو ديده؟ميترسم نگاه كنم

سلام منم ندیدم شوهرم ددید گفت مسخره بود

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سلام عزيزم من شوهرم ديشب گرفت هرچي گفت بيا نگاه كنيم زير بار نرفتم😅تو نت نوشته بود راجع به جن😰

ن بابا دوتا دختر با دوتا پسر دوستن باهم دخترا تو یه تصادف میمیرن بعد چنسال پسرا میخان ازدواج کنن روح دخترا میان میگن نباید ازدواج کنین و میترسوننشون شوهرم البته تعریف کرد اینارو 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
ممنون عزيزم وسوسه شدم برم ببينم😚😚😚

ازکجا دانلود میکنی