2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۷۵ بودم البته من تو شیر دهی باردار شدم دومی رو در اصلا اول ۶۵ بودم.الان ۸۵.قدمم ۱۶۹.کلی حرص میخو ...

اوووو😥

منم قدم ۱۷۰وزنم اول ۸۵ بود با دوهفته رژیم حذف نان،برنج&ماکارونی،قند و شیرینی  و البته ورزش نا مرتب رسیدم به ۷۹ 😆

حالا دوباره نمیتونم همون رژیم رو بگیرم و کم کنم😭😭😭😭😭😭

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
منم ۷۵ بودم البته من تو شیر دهی باردار شدم دومی رو در اصلا اول ۶۵ بودم.الان ۸۵.قدمم ۱۶۹.کلی حرص میخو ...

من خیلی به خودم سخت نمیگیرم ولی وقتی میرم بازار کلی حرص میخورم.این مغازه دیروز رفته بودم کلی مانتو تک سایز داشت همشم ارزون ولی هیچکدوم اندازه من نبود

جنس اون خیلی بهتره ولی این قدتون رو بلند تر نشون میده

ولی اون خیلی شیکتره به نظرم

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

عین همینو با  ی بلوز مشکی و ی شلوار زاپ دارمشکی و ی کفش اسپرت مشکی ست کرده بود شیک شده بود 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
خانما منم باردارم به نظرتون یه همچین مدلی برای من مناسبه ؟؟قدم ۱۶۰ وزنم تو ماه شش بارداری ۵۵ .

به نظرم خوب بشه خیلی چاق تر از منم بودن داشتن میخریدین اتفاقا به نظرشون ادمو بهتر نشون میداد من خودم به خاظر قیمت مناسب و رنگش گرفتم

به نظرم خوب بشه خیلی چاق تر از منم بودن داشتن میخریدین اتفاقا به نظرشون ادمو بهتر نشون میداد من خودم ...

مبارکت باشه عزیزم .منم چند روز پزش لیموییش و دیدم دو دلم بخرم یا نه .به نظرت تا آخر بار داری میتونم استفاده کنم ؟؟؟زیر سارافونی چه رنگی خوب میشه باهاش؟؟