2777
2789
نه تازه سه ماهه زایمان کردم گشاد به نظر میرسه ولی پایینش خیلی گشاد نمیشه تو تن

منم سه ماهه زایمان کردم ولی هنوز اضافه وزن دارم خسته شدم . با شال و شلوار مشکی ست کن یا اگه خیلی میخوای تو چش باشه با سفید.بقیه رنگا زیاد شیک نمیشه با زرشکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجاه و نه البته تو حراج فصل مثلا لباس زمستونی اورده بود اینارو حراج زدن

وااای عالی خریدی👌

برا زیرش اگ میخوای تو این فصل بپوشی یه بافت یقه سه سانت مشکی یا سورمه ای

برا بهار تاپ هررنگی دوست داری😊

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
منم سه ماهه زایمان کردم ولی هنوز اضافه وزن دارم خسته شدم . با شال و شلوار مشکی ست کن یا اگه خیلی میخ ...

اره منم اضافه وزن دارم البته از قبل بارداری هم داشتم قبلش ۷۳ بودم قدمم بلند نیست😢😢😢

برای زیرش چی میپوشین؟؟؟؟

من که مجردم زیرسارافون چون قدم بلنده هیکلی م تاب بپوشم خیلی بدمیشد همه نگامیکردن ،اگه شوهرت مشکل نداره ازادی تاپ 

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕  
اره منم اضافه وزن دارم البته از قبل بارداری هم داشتم قبلش ۷۳ بودم قدمم بلند نیست😢😢😢

ولی اگ قدتون بلند نیست اینجور مانتوها مناسب نیست براتون 

هم تپلتر نشونتون میده هم قد کوتاه تر 🙁

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
ولی اگ قدتون بلند نیست اینجور مانتوها مناسب نیست براتون  هم تپلتر نشونتون میده هم قد کوتاه تر ...

راست میگه مانتوهای این مدلی مناسب نیستندمدل راسته قشنگ تره

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕  
من که مجردم زیرسارافون چون قدم بلنده هیکلی م تاب بپوشم خیلی بدمیشد همه نگامیکردن ،اگه شوهرت مشکل ندا ...

شوهرم مشکلی نداره ولی خودم ی مقدار سختمه اگه تاپ بپوشم باید ی ذره بلند باشه وگرنه زیر سارافونی میپوشم

هست میخواید آدرس بدم برید ببینید .

مصلما ما یک شهر نیستم

ولی خییییلی خوبه پس لذت ببرید

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
شوهرم مشکلی نداره ولی خودم ی مقدار سختمه اگه تاپ بپوشم باید ی ذره بلند باشه وگرنه زیر سارافونی میپوش ...

همون تاپ بلند بپوش  قشنگتره

منم ۷۵ بودم البته من تو شیر دهی باردار شدم دومی رو در اصلا اول ۶۵ بودم.الان ۸۵.قدمم ۱۶۹.کلی حرص میخورم با برنامه مانکن هم بلد نیستم کار کنم.