2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا بیاین...سپاس

119 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من پنجشنبه گوشیمو زدم برگشت به تنظیمات کارخانه بعد نتم بالا نمیومدوخلاصه دیروزظهربردم گوشی فروشی درست کردحالا من ازدیرو هرچی می خوام ت ل گ رام نصب کنم میگه بیش حدمجازتلاش کردی منم وایستادم باز امروزصبح زدم بازم همینو گفت به نظرشما چیکارکنم چجوری وصلش کنم 

بچه محل امام رضام😎..

کاری نمیتونی بکنی

و دیگه نزن

1 ماه صبر کن تا مشکلت حل شه

اگ خیلی عجله داری با یک شماره صفر تلگررام نصب کن

و بعد تو تنظیمات شماره خودت رو وارد کن

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا گوشیت قدر تلاشتو نمیدونه ها!😂 نمیدونم شاید تو تنظیمات اجازه نصب ندادی

خخخخخ....نه گلم نصبه روگوشیم خودتلگرام ولی وقتی شمارمو میزنم وارد شم نمیشه میگه بیش ازحدمجازتلاش کردی

بچه محل امام رضام😎..