2777
2789

سلام دخترا من برادرمو 3ماهو نیم پیش تو تصاوف از دست دادم همش دارم دنبال این میگردم که چرا این اتفاق افتاد تازه زندگیشو سامون داده بود یه بچه 11 ماهه داشت

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

یجا خوندم که دو نوع اجل داریم اجلیکه برا همه مقدر شده و دقیقه یکی هم اجل معلق که اگه احتیاط نکنی و بعضی کارای دیگه زودتر اتفاق میافته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگم کاش اونشب من دعوتش میکردم و اون موقع اونجا نمیشد چه میدونم هزار جور فکر و خیال اما دلم میخاد یکی یه اطلاعات کامل بهم راجب این مسائل بده

همش خواست خداست ، هرکس یه زمانی داره دیگه خدارحمتش کنه و بهتون صبر بده هممون 

میمیریم 

بقای هیچکدوممون دست هیچ کسی جز خدا نیس هر وقت موقعش باشه میمیریم حالا با هر روش و وسیله ای باشه

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 

غصه نخور عزیزم منم ۲۰ سال پیش وقتیکه کاملا نابالغ بودم اتفاقی واسم افتاد ک همه زندگیمو تحت الشعاع قرار داد ولی گله ای ندارم سعمی کنم بسازم

تو ی هر کار خداوند حکمتی نهفته است سعی کن بجای سر در اوردن از هر کارش بهش اعتماد کنی 

انششاالله ک جای برادرتم اون دنیا عالیه غصشو نخور بسپر بخدا

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم

اگه اینطوره چرا تو ایران بیشتر از مثلا کره یا آلمان ملت تو تصادف میمیرن اونا ماشیناشون و خیابوناشون ایمنتره یعنی هیچ تاثیری نداره ؟

همش میگم کاش اونشب من دعوتش میکردم و اون موقع اونجا نمیشد چه میدونم هزار جور فکر و خیال اما دلم ...

خب اینی ک میگی بنظرت میتونه جلوی خواست خدا رو بگیره!؟ غیر ممکنه ، کاری مقدر شده انجام میشه 

خودتو درگیر این افکار نکن اگر همه بخوان ایطور فک کنن ما بااین روشی ک گفتی باید کل اطرافیانمون الان زنده و سالم باشن

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 
غصه نخور عزیزم منم ۲۰ سال پیش وقتیکه کاملا نابالغ بودم اتفاقی واسم افتاد ک همه زندگیمو تحت الشعاع قر ...

ممنون آخه تو یه فیلم فهمیدم که خدا اصلا مسئولیت این اتفاقارو قبول نمیکنه و میگه من به انسان عقل و شعور و اختیار دادم و شرایط زندگی و مرگ انسانها به خودشون ربط داره این وسط نمیفهمم خدا کی دخالت میکنه

همش میگم کاش اونشب من دعوتش میکردم و اون موقع اونجا نمیشد چه میدونم هزار جور فکر و خیال اما دلم ...

خدا رحمتش کنه. حتما خواست خدا بوده وگرنه میشد تصادف کردم تا مرز مردن هم رفت و برگشت. تا یه مدت عادیه ولی باید مواظب باشین افسردگی نگیرین. تا آخر عمر نه این داغ کم میشه نه فراموش فقط عادت میکنید به نبودنش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ممنون آخه تو یه فیلم فهمیدم که خدا اصلا مسئولیت این اتفاقارو قبول نمیکنه و میگه من به انسان عقل و شع ...

ن دیگه قطعا برای بسته شدن نطفه و مرگمون خداوند تصمیمی میگیره مگه میشه خالقمون بی تاثیر باشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم