2777
2789
عنوان

نگرانی های من

181 بازدید | 30 پست

درباره دخترمه.

دو ماهشه و بطور دائم علائم گرسنگی رو نشون میده و هر ساعت هم برای شیر خوردن گریه میکنه در حالی که شیرم زیاده و لباسام همیشه خیسه و شیر از سینه هام سرازیر میشه البته با شیر دوشیده شده ام چند بار با شیشه شیر امتحان کردم دیدم در هربار شیردهی نهایتا ۶۰میلی لیتر میخوره.

همه بهم میگن خیلی بهش شیر میدی وقتی علائم نشون میده اهمیت نده عادیه وقتی گریه ام کرد یجور دیگه ارومش کن!

روزی ۴الی ۵بار پوشکشو تعویض میکنم که هر بار بخاطر ادرار سنگینه سنگین شده یعنی ادرارش خیلی زیاده اما مدفوعش هر ۳ یا ۴روز یکباره.

باد گلوشم خیلی وقتا هرکار میکنم نمیزنه 

باد روده شم خیلی خیلی زیاده و بوی خیلی نامطبوعی داره

اینا همه طبیعیه؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
همشششش طبیعیه عزیزم فقط خودت روزی یبار صب زیره و رازیانه دم کن بخور ک شیرت نفخ نداشته باشه 

مادرشوهرم میگه مدفوعش اگه هر چند روز یکباره بهش خاکشیر بده بخوره😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرتون زیاد هست ولی قوت نداره باد روده اش مستقیم به غذایی که شما میخورین مربوطه سعی کن عسل و عصاره مالت و نون جو حیلی استفاده کنی چیزای باد دار رو هم بزار کنار فعلا تا نی نی یکم بزرگتر شه

عزیزم‌ ب حرف هیشکی گوش نده بچه تا گشنه نباشه نمیخوره پسر منم اصلا سیر نمیشد ولی الان به زورم بدم نمیخوره باید گشنش باشه بخوره الان ۵ ماهه هس از ۴ ماهگی به بعد کم میشه

شیرتون زیاد هست ولی قوت نداره باد روده اش مستقیم به غذایی که شما میخورین مربوطه سعی کن عسل و عصاره م ...

برنجم جز غذاهای نفاخه؟

بچه ممکنه از دلدرد هی طلب شیر کنه.مطمئنی جاییش درد نداره؟

دلش بخاطر نفخ درد میگیره بعضی شبا خیلی بی تابی میکنه رو شکم میخابونم ماساژش میدم برشمیگردونم پاهاشو به صورت دوچرخه حرکت میدم یکم بهتر میشه

ندیــــــــــــــــــــا مدفوع تا یه هفته نکنه اشکال ندارررررره

مرسی گلم ممنونم از راهنمایی شما و دوستان

اره کلا سردیجات نفاخه در کنارش عرق نعناع زیاد بخور یا هرچی که طبع گرم داره 

پس بخاطر همینه که نفخ میکنه اخه من سردیجات زیاد میخورم مرسی دوستم

دلش بخاطر نفخ درد میگیره بعضی شبا خیلی بی تابی میکنه رو شکم میخابونم ماساژش میدم برشمیگردونم پاهاشو ...

پس دلیل مک زدن زیادش همینه.

شیرت هر دوساعت یکبار باید بهش بدی.

شکم و کمرشو کیسه آب گرم بزار و خلاف عقربه های ساعت دور نافشو آروم ماساژ بده با روغن زیتون.

ی چیز دیگم بگم که معجزه میکنه.اونم صدای سشواره.میتونی از نت هم دانلود کنی.بزار بالای سرش.

براش آروم لالایی بخون.این روشا رو من برای بچم که کولیک شدید داشت بکار میبردم خیلی بهتر میشد.

انشالله این دردا تا پابان ۴ماهگی تمام میشه.نگران نباش

پس بخاطر همینه که نفخ میکنه اخه من سردیجات زیاد میخورم مرسی دوستم

غذاهای نفاخ، و غذاهای با طبع سرد و مرطوب فعلا اصلا نخور.

لبنیات و گوشت گاو کنسرو و فست فود،بادنجان و حبوبات،سالاد کاهو و کلم و خیار اینا رو تا مدتی مراعات کن که شکم بچه کم کم ب غذاها عادت کنه