2777
2789
عنوان

حاجت گرفته از شهدای گمنام یعنی چی؟

5740 بازدید | 32 پست

بهشت زهرای تهران روی قبر بعضی شهدای گمنام  اینو نوشتن ولی من دقت کردم دیدم اونایی که نوشته و اونایی که ننوشته هردو سنگ قبرشون یه مدل هست و خیلی ساده و معمولی هست.

سرقبر شهید پلارک دوتا خانم بودن، ازشون پرسیدم گفتن کسی ازشون حاجت گرفته و اومده براشون سنگ قبر گذاشته و روشم اینو نوشته! حالا چندتا سوال دارم:

1) اگه اینطوره پس چرا سنگ قبر همشون یجور هست؟؟؟؟

اون خانمی که اونجا بودن ماجرای دوستشونو گفتن که دوستشونم در خواب یه شهید گمنام رو دیدن که حاجتشونو داده بعدم از روی علایم و نشانه هایی که در خواب دیده بوده اومده بهشت زهرا گشته قبر اون شهید رو پیدا کرده و سنگ قبر گذاشته براش.

2) حالا سوال من اینجاست که شهید گمنامی که اسم نداره و آدم نمشناسه ایشون رو، چطور باید بهش متوسل شد؟؟؟

3) یعنی همه اینایی که متوسل شدن و حاجت گرفتن، همشون خواب دیدن و همشونم در خواب نشانه هایی دیدن که از روی اونا تونستن بیان قبر رو پیدا کنن و سنگ قبر بذارن؟؟؟؟؟

4) با این توضیحات الان من بخوام به یکی از این شهدای گمنام متوسل بشم چکار باید بکنم ؟ وقتی نمشناسمشون؟

5) قبر شهید ابراهیم هادی، نمادین هست روی سنگ قبر هم نوشته "یادبود" چون مفقودالاثر هستن ایشون. با وجو اینکه جا کم هست در بهشت زهرا چرا وقتی پیکری وجود نداره یادبود درست میکنن؟؟؟ خیلیا نمیدونستن و روی سنگ قبر رو هم نمیخوندن. میومدن موقع فاتحه دادن، دست میکشیدن روی قبر به نشانه تبرک!!!!

6) آیا درسته که میگن داخل قبری که یادبود ابراهیم هادی هست، شهید گمنام دیگه ای دفن شده؟ اگه درسته چطور مسولان بهشت زهرا اجازه اینکارو دادن؟ اینکار باعث شده قبر اون شهید گمنام دیده نشه.

6) میگن خود شهید ابراهیم هادی در مراسم تدفین پسرعموشون که قبرشون نزدیک به همین سنگ قبر یادبود هست، اینجارو نشون داده و گفته من اینجا قراره دفن بشم. اگه این حرف درست باشه، آیا شهید ابراهیم هادی نمیدونستن که اونجایی رو که دارن نشون میدن قراره پیکر دیگری هم دفن بشه؟

لطفا کسانی که کتاب ایشون رو خوندن بگن که آیا در کتابشون چیزی در این موارد نوشته شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من شهدا جواب هر کسی رو نمیدن، کسایی که مثل خودشون خوب باشن رو دوس دارن و صداشونو میشنون، من از هر دری وارد میشم نمیشه چون دوسم ندارن چون مثل خودشون خوب نیستم...

جا کم هست تو بهشت زهرا ؟؟

یدونه قبر چه واقعی چه نمادین ،جای بقیه رو تنگ کرده ؟! خدا رحمتشون کنه .هییییی ....

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

متوسل شدن ب شهید ک نمیخواد بدونی کیه.نیت میکنی و متوسل میشی اگه گمنامه میگی گمنام و وگرنه اسمش

یادبود ک میگی درست کردن احتمالا خانواده شهید درست کردن برای اینکه از غمشون کم بشه و فک کنن بچه اونا هم برگشته.

قضیه سنگ قبرا رو نمیدونم ولی حدس میزنم اگه اینجوری که میگی گفتن.احتمالا از همون بهشت زهرا سنگ سفارش دادن ک اونا مدل بقیه سنگ شهدا درست کردن

عزیزم فکر نکنم داخل قبر یادبود کس دیگه ای دفن باشه قبر یادبود هم به این دلیل هست که یادشهید زنده بمونه و وقتی شما میرید گلزار شهدا به یاد اون شهید هم فاتحه بخونید

اینکه میگی سنگ قبرا همه شبیه هم هست خب چون شهید هستن همه سنگ قبرا رو یه جور میزارن ایررادش چیه؟

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
به نظر من شهدا جواب هر کسی رو نمیدن، کسایی که مثل خودشون خوب باشن رو دوس دارن و صداشونو میشنون، من ا ...

منم خیلی متوسل شدم ولی نشده. البته چیزی هم نذرشون نکردم. هم وقت نداشتم هم اعتقاد دارم کسی بخواد و در مرتبه ای باشه که بخواد شفاعت انسان هارو بکنه اصلا  چه احتیاجی به نذر و هدیه صلوات امثال من داره؟؟

به نظر من شهدا جواب هر کسی رو نمیدن، کسایی که مثل خودشون خوب باشن رو دوس دارن و صداشونو میشنون، من ا ...

اینجوری نگو عزیزم یکم ارتباطت رو با شهدا قوی کن مطمعنا جواب میدن مثلا براشون قرآن بخون یا یه چیزی خیرات کن یا یه کار خیر به نیت شهدا انجام بده بی جواب نمیزارن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

خب مثل همون سنگ قبرارو داده درست کردن اگه واقعی باشه

متوسل شدن نیاز به نام و نشون نداره میتونی با هر شهیدی خاستی دردو دل کنی 

اون یکی از استثنا ها بوده همه قرار نیس خاب ببینن حالت اون شهید صدای ایشونو شنیده و واسطه شده ب درگاه خدا

برو سر قبر ی شهید گمنام باهاش صحبت کنو ازش بخا پیش خدا واسطت شه

اینایی ک در مورد شهید هادی گفتی رو نمیدونم شماام اگه فقط شنیدی قرار نیس همه چیرو باور کنی و یاد بود هم واسه همچین شهدایی خیلی خوبه چیز بدی نیست

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

واقعا برای کسی که جونشو پای این مرز وبوم داده،یه سنگ قبر به عنوان یادبود کمترین کاریه که می تونن انجام بدن

نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند!
منم خیلی متوسل شدم ولی نشده. البته چیزی هم نذرشون نکردم. هم وقت نداشتم هم اعتقاد دارم کسی بخواد و در ...

اونا نیاز به نذر و هدیه ندارن تو واسه دل خودت این کارو میکنی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منم خیلی متوسل شدم ولی نشده. البته چیزی هم نذرشون نکردم. هم وقت نداشتم هم اعتقاد دارم کسی بخواد و در ...

اما من هم بهشون اعتقاد دارم هم نذر زیاد کردم، خیلیم دوسشون دارم اما...😔😔😔😔