2777
2789
عنوان

رژیم بعد زایمان

151 بازدید | 7 پست

سلام مامانای گل.من تو بارداری بیست کیلو چاق شدم .دوقولو دارم.بعد زایمان یه شکم خیییییلی گنده برام مونده .سایزم ۲ بود الان شده ۶😔 با زایمان هشت کیلو کم شد اما الان که سه ماه میگذره باز پنج کیلو اضافه کردم.نمیدونم چیکار کنم.باتوجه ب اینکه شیر میدم و همش احساس گرسنگی دارم چجوری رژیم بگیرم؟؟؟اگه تجربه ای دارین لطفا راهنمایی کنین.مرسی

عزیزم رژیم مامانا باید بعد ماه ۸ شیر دهی باشه 

اما من چون خودم مثل شما دوقلو ب دنیا اوردم چون شیرم کافی نبود برای هر دو و افسردگی بعد زایمانم گرفتمو چندشم شد از شیر دادن چون خشک شد و تونستم یکم رژیم بگیرم 

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿

من رژیم شیردهی دکتر کرمانی را داشتم حدود 3 سال پیش. از 6 ماهگی نوزاد میشه شروع کرد. من از 7 ماهگی پسرم شروع کردم و در مدت 5 ماه 11 کیلو کم کردم و وزنم کمتر از وزن قبل بارداریم شد.

رژیمش ان لاین بود و قیمتش مناسب. روی شیرم تاثیری نداشت و من تا 2 سال و 3 ماه شیر دادم به پسرم. احساس گرسنگی هم نمی کردم  زیاد، چون میان وعده هم داشت مثلا شیر و خرما یا میوه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رژیم مامانا باید بعد ماه ۸ شیر دهی باشه  اما من چون خودم مثل شما دوقلو ب دنیا اوردم چون ...

من هنوز توافسردگی بعدزایمانم .کمدم پر از لباسای قبل بارداریمه که هیچکدوم تنم نمیشه.دلم نمیاد بریزمشون دور میشینم گریه میکنم چی بودم چی شدم.خیلی حال بدیه.این دوتا فسقلی جونی برام نمیزارن ک بتونم ورزش کنم.گفتم با رژیم شاید بشه کاری کرد

من هنوز توافسردگی بعدزایمانم .کمدم پر از لباسای قبل بارداریمه که هیچکدوم تنم نمیشه.دلم نمیاد بریزمشو ...

نه عزیزم یه سال ک بشه اگر رعایت کنی درست میشی اما اگر مثل من افسرده شس دو برابر میشی

📿 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند 📿
ورزش هم داشتی خانومی؟

بله خود رژیم گفته بود دو بار در روز پیاده روی نیم ساعته برین. ولی من هیچوقت فرصت نکردم دوبار برم. فقط یکبار در روز می رفتم و هر روز هم نبود پیاده رویم. 4 تا 5 بار در هفته.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم