2777
2789
عنوان

سوال

45 بازدید | 4 پست

سلام من بابام ازمایش ادرار دادبعد به دکتر نشون داد رو دفترچه نوشته بود دقیقا نمیدونم یادم نیس  مجاری ادرار باقی مانده**یا ادرار مجاری باقی مانده نمیدونم بعد چون تکرر ادرار داشت بابام 57 ساله اشه گففته سونو کلیه ها و پروستات و مجار ادرار بشه خییییلی نگرانم کسی چیزی نمیدونه منو ارمم کنه همش تو دلم میگم چرا گفته سونو اخه یا حضرت زینب س کمکم کنید   اسلام علیک یا زینب کبری سلام علیها   امشب تولدشونه تو رو خداوند چیزی بگید وای خطرناکه من بچه اخرم 16سالمه کارم شده گریه چیزی میدونیذ بگید اجرتون با پنج تن ال عبا ع

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم 26 مریم جوون خطرناک نیست  هرچی میخوای از خدا بهت بده ممنونم ارممم کردی امیدوارم از حضرت زینب سلم علیها عیدی بگیری عززیز دلم ج دادی

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚