2777
2789

من ۱۰ساله ازدواج کردم .موقع عقدوعروسی من خانواده شوهرم ن منواتلیه بردن ن فیلمبرداراوردن .ولی برای جاریم هم آتلیه رفت هم عروسیش فیلمبرداراوردن خیلی ناراحتم.ازاین که بین عروساشون فرق گذاشتن.تازه بهترین خرید وسایل برای جاریم کردن .وخیلی چیزای دیگه که نمیشه گفت .مثلا پاگشاکردن وتومراسمات بهش طلا دادن برای من تیکه های که ازشون خواستیمو اوردن وخیلی چیزای دیگه .یکی دوبارم بامادرشوهرم بحثم شده کلا ازش بدم اومده ومتنفرشدم.حتی میرم خونش مثل سابق نیستم که کمک کنم .دلم ازشون خیلی پره و ناراحتم.خودم ناراحتم که نمیتونم این مسائل هضم کنم باعث رنجشم میشه .مثل خوره تو فکرم افتاده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه ده سال گذشته  . به گذشته فکر نکن. حق داری ولی سعی کن ببخشی. ده سال پیشم خیلی چیزا باب نبود. لابد خودت سازش کردی که نکردن. ولی جاریت خواسته و بهونه گرفته.

به هرحال گذشته دیگه. مثلا با تندی کردن چی درست میشه. هیچ

جاریم ۵.۶ساله ازعقدشون میگذره

گلم دگ خودت حساب کن

نمیگم خیلی گذشته از ازدواجتون

ولی انتظارات و توقعات زیاد شده

تجمل گرایی و‌رقابت زیاد شده

حرص این چیزا رو نخور سرسنگین باش کمتر رفت و امد کن

مهم نیست منم شاید جای شما بودم اینجوری میشدم ولی باید خانواده ی شوهرو ندید بگیری خیلی وقتا 

اره دیگه پای خانواده داماده

عجیبه 🤔 شوهر من همممه ی خرج عروسیم خودش داد حتی . تازه دوماهم بود رفته بود سرکار.

فقط سرویس طلا گرفتن برام و ده میلیونم پول پیش خونه کمک کردن . بقیه ش همه با وام و قرض جور کردیم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عزیزم ده سال گذشته ، اصلا هم سعی کن برات اهمیت نداشته باشه برای جاریت چکار کردن برای شما نکردن ، ایشالله خدا اینقدر روزی بهتون بده که هر چیزی که دلتون میخواد رو بگیری ، 

میتونی امسال دهمین سالگرد ازدواجتون رو با همسرتون برید آتلیه و یکی دو تا عکس دونفره شیک بگیرید ، یکیش رو هم سایز کوچیک رو شاسی بزنید به مادرهمسرتون کادو بدید بزاره روی میزی چیزی تو اتاق ، اینمدلی یه تیر و چند نشونست ، خودتون رو هم سنگین نگه دارید هیچ وقت در مورد گذشته و چه کردن و چه نکردن پیش هیچکدوم از اونها درددل نکنید 

عجیبه 🤔 شوهر من همممه ی خرج عروسیم خودش داد حتی . تازه دوماهم بود رفته بود سرکار. فقط سرویس طلا ...

خوب دیگه شماخیالت راحته که کمک نکردن وی حدی کمک کردن .ولی وقتی تبعیض بین عروسا برقرارشد ادم ناراحت میشه .نمیشه تایپ بزنم وگرن اگه بگم که تا دلتان بخوادفرق گذاشتن .ودلموشکوندن

خوب دیگه شماخیالت راحته که کمک نکردن وی حدی کمک کردن .ولی وقتی تبعیض بین عروسا برقرارشد ادم ناراحت م ...

البته من هنوز جاری دار نشدم 😁 وایسین ببینم فرق میذارن یانه 😎

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عجیبه 🤔 شوهر من همممه ی خرج عروسیم خودش داد حتی . تازه دوماهم بود رفته بود سرکار. فقط سرویس طلا ...

والا ما همونم از کسی کمک نگرفتیم ، همسرم بشدت اعتقاد داره اگه کسی هزار تومان کمک کنه اندازه صد هزار تومان دخالت می‌کنه پس بهتره با داشته های خودمون و در حد خودمون از موقعیت استفاده کنیم و لذت ببریم