2777
2789
عنوان

کمککککککک 😞😞😞😞

174 بازدید | 25 پست

دوستان من باردارم هشت ماهمه جایی مهمونم خانوم میزبان گوشت گوسفند رو از دیشب تا الان روی بخاری گذاشتن واسه خورشت من خوردم رشته رشته شده بود یعنی با قاشق فشار میدادم له میشد ولی وقتی میجویدم زیر دندون صدا میداد مثل نخ شده بود یعنی نپخته بود؟من از خوردن گوشت خام میترسم 😭😭😭😭😭😭تروخدا ج بدید

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

ازدیشب تا حالا پودر شده دیگه🙄🙄

نگرانی نخور خوب

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نه بابا پخته كاملا

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ناراحتی حالت تهوع گرفتم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
ازدیشب تا حالا پودر شده دیگه🙄🙄 نگرانی نخور خوب

مهمونم خوردم دیگه واسه همین نگرانم 😔😔😔

خراب شده والا 

واقعا؟ 😩😩😩😩😩

وقتی رشته رشته شده یعنی پخته به نظرم

از ی طرف رشته رشته بود از ی طرف سفت نمیدونم چجوری منظورمو برسونم😞

یعنی گذاشته با حرارت بخاری بپزه؟مگه میشه

همیشه همینجوری گوشتو میپزن