2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل هفته رو منتظر پنجشنبه جمعه ام که تعطیل باشم با دوستام برم برگردم لامصب درست افتاد تو تعطیلاتم گند زد 

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
دوره  شروع شده عزیزم

اهان

کیسه آب گرم بزار 

مسکن بخور😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اهان کیسه آب گرم بزار  مسکن بخور😊

3 بار کیسه آب داغ پر کردم برداشتم سرد شده دوباره برداشتم 

الان که فقط مسکن

ولی واسه دفعه بعد از سه چهار روز پیش شبی یه لیوان گل گاوزبون با نبات دم کن بخور سردیجاتم اصلا نخور مخصوصا ماست انشالله دردت یا کم میشه یا کلا میره

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
وای منم از صبح شروع شده دارم میمیرم..اصا عصبی ام بی حوصله ام..دردم که امونمو بریده..اه چیه این ماهیا ...

آره بابا من از دیروز دارم عذاب میکشم زیر شکمم انگار چاقو میکشن

الان که فقط مسکن ولی واسه دفعه بعد از سه چهار روز پیش شبی یه لیوان گل گاوزبون با نبات دم کن بخور سر ...

ممنونم عزیزم ان شاالله

منم دیروز صبح مریض شدم از دل درد کلافه شدم امروز هم چشمم درد گرفته هر چی درد هست برای ما زن هاست

ای بابا