2777
2789
عنوان

کسانی که موهای فر یا نیمه فر دارن که فوری وز میشه چیکار میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22912 بازدید | 39 پست
دکلره کردی آره؟ من هنوز مجردم کچل کردم که تا بخوام ازدواج کنم موهام خوب باشه😁😁 اگه بهش برسی خوب ...

اره دکلرس بايد اون قسمتايي ک بيشتر دکلره شدرو کوتاه کنم

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم هیچوقت رنگ نکردم در عمرم. فقط حنا گاهی برای تقویت گذاشتم. ولی تو آفتاب یجوری به نطر میاد ته موهام انگار رنگ داشته قبلا. حتی وقتایی که چند ماهه از حنا گذاشتنم میگذره.!!!

اینایی که موهاشون فر هست و از این حموم تا حموم بعدی فرشون از بین نمیره و همیشه در هرشرایطی فر میمونه ...

موهاشون سالمه من موهام بر اثر شامپو فنا شده از اون حجم مو فر کلا فقط تا خیسه اونم یکم فره

یه چیزی بگم ببینید مو فر کلا روتین پیچیده ای نداره اینا که تو اینستا میبنین به مرور باعث ریزش مو میشن جز بعضی شامپو هاش من مو اگه سالم باشه تا ۲ هفته حموم نری هم باز اون حالت فر می مونه و نرمی ولی مو فر زود اسیب میبنه

برا روتین مو فر شامپو مناسب و ماسک مو که بسازه ب موهاتون برا داخل حموم و یه نرم کننده رو همشون باید حتما بنویسه برا مو فره ها بعد ۱ ماسک مو آبرسان همین روغن تراپی اگه دوس داشتین ولی تاثیر فروان رو لوله ای مو داره خلاصه مو فر تا اسیب نبینه قشنگه بعدش کار سخت میشه من موهام الان شده اسکاج مو تا ترمیم شه بستگی داره ب فولیکول مو هرکس ها کلی حدودا ۴ یا ۶ ماه هس خلاصه موهاتون دوس داشته باشین هر طوری هس برا بهتر شدنش تلاش کنید ولی صافش نکنید