2777
2789
عنوان

کسانی که موهای فر یا نیمه فر دارن که فوری وز میشه چیکار میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22918 بازدید | 39 پست
شامپو نرم کننده ب ساقه مو و کرم مو  البته من موهام لخته ولی فر ۶ ماهه کردم دوسال پیش اینکارو م ...

اسم شامپو چیه؟ من نرم کننده موقع آبکشی که میزنم یهو موهام کلا طوری میاد تو دستم که میتوسم تو آینه نگاه کنم که کچل نشده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد حمام آب موهامو که گرفتم بهش اسپری دوفاز میزنم و بعد با یه روسری نخی موهامو میپوشونم موهام نرم و ...

اسپری دو فازم امتحان کردم فایده نداشت. شما حالت فر موهاتون بعد اینکارها تا چه مدت میمونه؟

من فرم عزیزم

اولا که بعد سال ها شامپویی که به موهام بسازه پیدا کردم شامپو هربال فیوژن کلییر

نرم کننده هم سال هاست نزدم

بعد حموم موهام خیس هست بهش اسپری بازکننده گره موی کودک فیروز میزنم و شونه میکنم

بعد سرمو پایین میارم و موهامو برعکس میکنم حالا دو تا محصول گرفتم به موهام ساخته هر بار یکیشو استفاده میکنم

یکیش hair repair cream سینره هست

یکیش هم hair milk فاربن هست

میزنم به کف دستم و کل موهامو آغشته میکنم

چند باری انگشتامو چنگکی لای موهام میبرم بعد میزارم خودش خشک بشه

راضی به اگر ، شاید ، هر چیز که پیش آید ...
کچل کردین الان صاف شده؟!!

با فر بودنش مشکل نداشتم خیلی وز و آسیب دیده و پر موخوره و داغون شده بود

الان فقط موهام یککککم موج داره البته پسرونس موهام حالا نمیدونم بلند شه چه جوری شه

من بعد اینکه کاملا خشک شد اتو مو با حرارت خیلی پایین میزنم صاف میشه تا حدود خیلی زیادی و حالت وزی آزار دهندش از بین میره تا دفعه بعدی که برم حموم. درجه شو روی ۱۶۰ یا ۱۸۰ میزارم و سریع اتو میکشم قبل اینکه کاملا داغ شه کارم تموم میشه. البته موهای من کوتاهه (بالاتر از شونه حتی!) و میشه سریع کار کرد اگه بلندتر شاید درجه شو باید پایین تر گذاشت

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
واقعا کچل کردي؟؟ شوهرم نميزاره کوتاه کنم ميگه دوسشون دارم😤

دکلره کردی آره؟

من هنوز مجردم کچل کردم که تا بخوام ازدواج کنم موهام خوب باشه😁😁

اگه بهش برسی خوب میشه کم کم کوتاهش کن تا خوب دربیاد