2777
2789

میشه لطفا بگین چطوری موهاتونو مرتب میکنین؟ من بعد حموم بدون اینکه موس یا نرم کننده یا ژل یا حتی یه قطره روغنی چیزی بزنم موهام فوق العاده فر و خوش حالت میشه تاااا شب. طوری خوش حالت میشه که بعضیا فکر میکنن فر کردم. اما یه شب که میخوابم صبح بلند میشم حالت فر که از بین رفته هیچ، خیلیم وز و بدحالت میشه. یعنی یجور ناخوشایندی صاف میشه. هر روزم نمیتونم برم حموم که همیشه خوش حالت بمونه، چون موهام خشک هست،فرصت اینکه هرورز سشوار بکشم هم ندارم. سشوارم کلا سه ساله نمیکشم که موهام خشک تر نشه فقط بخوام مهمونی برم با سشوار حالت میدم. صافی ژاپنی و چیزای مشابه هم خوشم نمیاد انجام بدم. فر دایمی هم نمیخوام بکنم. کلا اینجور کارهای آرایشگاهی نمیخوام بکنم. از این ژل هایی که مثل چوب خشک میکنه هم خوشم نمیاد. و چون موهام خیلی کم پشت هست وقتی روغن میزنم، بهم میچسبه و خیلی کم پشت تر به نظر میاد. راهنمایی کنید چطور حالت وزشو بدون استفاده از این چیزایی که گفتم از بین ببرم که یا صاف خوش حالت بشه یا بدون حموم رفتن دوباره حالت طبیعی فر خودشو به دست بیاره.

موهات تا وقتی نم داره خوبه فرداییش خشک میشه وز میشه ب موهات یکم روغن نارگیل میزن هم نرم میشه هم ازون خشکی در میاد عزیزم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شب موهامو گیس میکنم

صبح باز میکنم.یه کم با اسپری باز نم میکنم و روغن نارگیل خیلی لایتی میزنم باز

البته زمستونا فقط یه روز درمیون میرم حمام چون موهام بلنده و سخت هست و ...

ولی سه فصل دیگه حتما هرروز حمام میرم و هرروز مثل شما با همین کارهایی که گفتید خوش حالت میمونه

من از حموم ک میام کرم مو پنتن میزنم اروم شونه میزنم مدلی ک باید میبندم ... باز ۶۰،۷۰درصد جلوی وز شدن رو میگیره بعدشم بخوام برم بیرون یه اتو سریع میزنم قبلشم سرم محافظت از حرارت میزنم.

اگر زودتر اتو بزنی وز موهات میخوابه مشکل من اینه وقتی هم میخوابم موهام حالت میگیره روبالش! ولی بعد حموم روسری سر کنی نمیذاره وز بشه تاخشک بشه

شامپو نرم کننده ب ساقه مو و کرم مو  البته من موهام لخته ولی فر ۶ ماهه کردم دوسال پیش اینکارو م ...

من دارم خودکشي ميکنم موهام صاف شه😣

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤