حالا اگربرایه چیزمزخرف دیگه ک الان مرسوم هه اخ وتف نمیکنیدا فقط هرچیزمربوط به عقاید باشه مسخره میشه ...
ربطی به عقاید نداره. ما خانوادگی اصولا نماز رو برای خدا میخونیم. با نمازمون شو نمیدیدم به دیگران. بخاطر سن تکلیف بچه هامون یا ختنه یا طلاق یا هر کوفت و زهرمار دیگه مردم جمع نمیکنیم تو این خرج گرون معذبشون کنیم ازشون کادو جمع کنیم. دوست دارین بگیرین . من نظر خودمو گفتم. فکر نکن چون جشن تکلیف میگیرید خدا فقط مال شماست و شما فقط نماز میخونید. عقاید هرکس برای خودش مهمه ولی این که به اسم دین و دینداری شو راه بندازی خیلی برام جالبه. ریپلای نکن دیگه چون حوصله بحث ندارم. خدا خودش ناظر رفتار همه هست.
تو مدرسه شما جشن تکلیف نداشتین؟ این جشن هم همونه ولی مختص یه نفره
نه والا برا ما تو مدرسه هم جشن تکلیف نگرفتن. مامان بزرگم یه چادر دوخت داد مامانم کرد سرم گفت از امروز نماز بخون. یادم دادن منم خدا رو شکر خوندم. من با عقاید و نماز کاری ندارم به نظرم جشنای تکلیف که الان مد شده دارن میگیرن خیلی تجملاتی شده در صورتی که دین ما دین ساده زیستی و سادگیه. بازم عقاید هر کس برای خودش قابل احترامه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام هدیه میتونی چادر و قرآن وجانماز ببری شال و روسری هم خوبه لباس آستین بلد رو بهت پیشنهاد میکنم من برا دخترم تو جشن تکلیف گرفتم صورتی بود دامن بلند صورتی هم داشت کتاب قصه داستان زندگی حضرت مریم ( س) یا زندگی حضرت زهرا( س) هم خوبه🌹🌹💐💐