2777
2789
عنوان

😑پسرعمم

1043 بازدید | 63 پست

من مجردم 22 23  فامیلامون روابطشون خیلی گرم و صمیمیه 😐دیشب تولد پسرعمم پیام دادم 

پسرعمه عزیزم تولدت مبارک امیدوارم ب همه اهداف و ارزوهات برسی  

ایشون 36  سالشه حالا مادر خانمش زنگ زده ب مامانم و زنعموهام ک دختراتونو جمع کنین 😨😨😨😨😨😨میخوان دوماد منو از راه بدر کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رو کاش نمیگفتی. عزیزه زنشه در اولویت😁✌

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیزم رو شاید نباید می گفتی ولی خیلی خیلی زشته کارشون  از طرفی دخترتون رو جم کنید یعنی چی ؟

گرتمی=عزیز الان دیگ بانک و همراه اولم اینو میگن یعنی جمعشون کنین ک از این کارا نکنن دومادمو از راه بدر نکنن 

حالا گیرش رو عزیزم نبود کلا گفته بود نباید تبریک میگفتن😐

بدم میاد اینا که تیریپ برمیدارن

منم تولد شوهرم بود همه دختر عموهاش و...بهش پیام دادن این امل بازیا چیه بعضیا درمیارن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
😑😑😑😑بقیه پیاما عزیزم نداشتن ینی یه تعدادشون نداشتن کلا مشکلش با تبریک بود 

فقط برا شما این کار رو کردن یا با بقیه ی دخترا هم همین برخورد رو داشتن ??

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
زن پسر عمت سطحش از شما خیلی پایین تره ؟ از لحاظ ظاهری چه طوره؟ شاید پسر عمت قبلا پیش خانومش از شما ...

خیلی پایین  از لحاظ فرهنگی اجتماعی و ... کسی راضی نبود  پدرشون باغبون باغ پدربزرگم بود