2777
2789

ميگم خانوما ببخشيد اما سوالمه چرا بعد رابطه همه منى ميريزه بيرون انگار.،شوهرم تحرك و ايناشم عاليه تازه آز داد تازه يه بالشتكم ميزارم زير كمرم اخه چرا اينطور ميشع ديوونه شدم ديگه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگم خانوما ببخشيد اما سوالمه چرا بعد رابطه همه منى ميريزه بيرون انگار.،شوهرم تحرك و ايناشم عاليه تا ...

طبیعیه گلم بایدم بریزه ،یه دونه اسپرم کافیه برابچه ،بقیه اضافس

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ميگم خانوما ببخشيد اما سوالمه چرا بعد رابطه همه منى ميريزه بيرون انگار.،شوهرم تحرك و ايناشم عاليه تا ...

کاملا طبیعیه این مسئله! چون باید بیاد بیرون برای باردار شدن یک دهم یک قطره هم کافیه و تو ثانیه های اول با سمت بالا میره

کاربر قدیمی ام کاربری قبلیم رو ترکوندن نمیگن هم چرا😑
مشکلت چیه؟؟ عزیزم شاید عفونت لنگی داری. شاید تخمدانت ضعیفه. چیه مشکل دکتر نرفتی؟ من میدونم و خالمن ا ...

پریدام عقب میفته...دکتر رفتم..سونو دادم گفتخ تخمک گذاری نداری....انبر نسا رو کجا دود بدم..سمت واژنم؟

پریدام عقب میفته...دکتر رفتم..سونو دادم گفتخ تخمک گذاری نداری....انبر نسا رو کجا دود بدم..سمت واژنم؟

آره عزیزم.. همین الان بزن تو اینترنت دکتر ضیائی تخمک گذاری.. ویدئوش میاد مطلبش میاد ببین و انجام بده با داروهای گیاهی.. درضمن درمان ناباروری پریود منظم نخمک گذاری همچیییی. بادکش تخمدان انجام بده برو جایی ک حجامت میکننو بادک‌ش