2777
2789
عنوان

دلشوره نمیذاره بخوابم

175 بازدید | 16 پست

پسرم ۱۱ماه ونیمشه امروزصبح متوجه شدم توخواب یکم حالت خون دماغ داشته میگم یکم چون مقدارخیییلی کمی ازبینیش خون خشک شده پیدابود.خیلی نگرانم.ممنون میشم اگرکسی تجربه داره

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دست مرده تو دماغش بچها زود بینشون خون میاد. و خشک شده یکم خونی ک اومدی. اگر تکرار داشته باشه با ...

واقعا؟آخه مرتب هم دستش توبینیشه نمیدونی ذهنم کجاهارفته سردردگرفتم ازاسترس

حتما زخم شده براش يكم چرب كن بينيشون همش خشك ميشه بعد ميخارونن خون مياد نگران نباش

ممنون ازقوت قلبت عزیزم

به خاطر هوای سرده و از خشکی این جوری شده با پماد ویتامین آ چشمی داخل دماغشو چرب کن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پارسال دختر منم اینطوری شد تو رخت خوابش چند قطره ریخته بود بینیش هم خونی بود خیلی ترسیدم گفتم اگه دوباره تکرار شد میبرمش دکتر خیلی گریه کردم ولی خداروشکر دیگه تکرار نشد 

شاید به خاطر خشکی هوا اینجوری شده

،،
حتما زخم شده براش يكم چرب كن بينيشون همش خشك ميشه بعد ميخارونن خون مياد نگران نباش

ممنونم ازت عزیزم 

به خاطر هوای سرده و از خشکی این جوری شده با پماد ویتامین آ چشمی داخل دماغشو چرب کن

باشه حتما.ممنونم

واقعا؟آخه مرتب هم دستش توبینیشه نمیدونی ذهنم کجاهارفته سردردگرفتم ازاسترس

عزیزم بخاطر همونه. من پزشک خوبیم نترس هرکی دوروبرمون هر دردی داره بمن زنگ میزنه دکتر نمیره. 

ندیده گفتم دست تو دماغش کرده. آذمای بزرگ خیلییی دیرتر خون دماغ میشن اونم چی بشه. اما بجها دست بخوره بینیشون خون میاد ازش. دیگ نزار دست تو بینیش کنه. خدایی نکرده رگ بینیش پاره بشه جوش بزنن. بچها زود آسیب میبینن

پارسال دختر منم اینطوری شد تو رخت خوابش چند قطره ریخته بود بینیش هم خونی بود خیلی ترسیدم گفتم اگه دو ...

وای میبینی چه استرسی به آدم واردمیشه؟

عزیزم بخاطر همونه. من پزشک خوبیم نترس هرکی دوروبرمون هر دردی داره بمن زنگ میزنه دکتر نمیره.  ن ...

وای ممنون خانم دکترحتماتمام تلاشمومیکنم این عادتوترک کنه.