2777
2789
عنوان

کسانی ک جدیدا رستوران رفتین ، بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 63 پست
مالیات همون حق سرویسه

نه فرق داره عزیزم

حق سرویس مربوط به خدمات رستورانه

مالیات ارزش افزوده رو از مصرف کننده میگیرن و به دولت پرداخت میکنن

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه که الان برا اون ۱۳ تومن مرده باشم ولی واقعا به ادم زور میاد چرا مالیات میگیرن مثلا

دقیقا همینه ،،،من حاضرم 500 پول غذا بدم اما 1000 تومن اینجوری پول مفت ندم ،،،اخه یعنی چی ،،جالبه رستورانهای گرون از همه بدترن

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
نه فرق داره عزیزم حق سرویس مربوط به خدمات رستورانه مالیات ارزش افزوده رو از مصرف کننده میگیرن و به ...

اخه من یه سری ازشون پرسیدم اینو گفتن حالا حتما فرق دارن دیگه عزیزم ولی خب بازم هرجایی ندارن حق سرویس و مالیاتو

اره میگیرن چیزعجیبی نیس 

سلام عزیزم خوبی باز پیدات کردم سوال داشتم بی زحمت ازت میگم دکتر قطبی زاده دیگه تو کلینیک نیست مطبم نداره خودش من میرم پیشش تو بیمارستان اما متاسفانه دستیاراش بیشتر هستن و کارا خوب پیش نمیره اونجوری حتنا باید بجز اون دکتری برم ک برای بارداری های پر خطر باشه و تو مطب ویزیت کنه هم کارشم خوب باشه هم خوش برخورد باشه وقت بزاره شما کسیو نمیشناسی بهم معرفی کنی ؟؟؟

اخه من یه سری ازشون پرسیدم اینو گفتن حالا حتما فرق دارن دیگه عزیزم ولی خب بازم هرجایی ندارن حق سرویس ...

بله عزیزم رستورانهایی که کد اقتصادی دریافت کردن مالیات رو دارن که معمولا رستورانهای بزرگ هستن 

من حسابدار هستم برای همین میدونم این چیزا رو

حق سرویس هم بسته به کرمشون یه سری جاها نمیگیرن

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مگه کسی که پول درمیاره کسب می کنه نباید مالیات بده؟ اخه مگه از مشتری هم مالیات می گیرن .

من مال طلا رو هم نتونسته بودم هضم کنم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.