2777
2789
عنوان

سوتی ابروریزی دوران کودکی😄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 31 پست
حالا من توی یک مهمونیه خانوادگی بلند بلند از بابام پرسیدم که چرا بعضی شبها در اتاق خوابتون رو قفل می ...

😂😂

من از مهمونی ها هیچوقت خاطره خوبی نداشتم

من خیلی بخور بودم مهمونی که میرفتیم همش تو یخچالا بودم هرچی بود رو میخوردم

حتی برگ چایی رو میجویدم یه وقت بعدا یادش نیوفتم پشیمون بشم چرا نخوردم

مایه ابروریزی بودم وقتی برمیگشیتم،وای وقتی میرسیدیم خونه پدرمو درمیاوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار با مامانم رفتیم لباس زیر خریدیم مامانم برگشتنی اونارو گذاشت کمد بعد همسایمون اومد خونمون مامانم رفت چای بیار منم بدو بدو رفتم لباسارو اوردم که ببینه مامانم بعد رفتن خانمه دعوام کرد که نباید فوضول بازی دربیارم 😢😢

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
یکبار با مامانم رفتیم لباس زیر خریدیم مامانم برگشتنی اونارو گذاشت کمد بعد همسایمون اومد خونمون مامان ...

منم همیشه با لباس خوابا و لباس زیرای خوشگلش بازی میکردم

یه روز عصبانی شد همه رو انداخت سطل اشغال

تا الان ذهنم مشغول اینه که چرا نداد به من انداختشون

منم از تو جیب کت بابام که ته کمدش بود، یه کان...‌‌دوم پیدا کردم بادش کردم باهاش بازی کردم آخرش ترکوندمش انداختمش بالای کابینت آشپزخونه😐😐😐

۷_۸ ساله بودم اما انگار درک میکردم چیزیه که نباید بهش دست بزنم🤪🤪🤪

😂😂 من از مهمونی ها هیچوقت خاطره خوبی نداشتم من خیلی بخور بودم مهمونی که میرفتیم همش تو یخچالا بو ...

الهی 😍😍😍😍😍الان چاقی یا لاغر ؟؟؟چون معمولا اونهایی که بچگی پرخورن تو بزرگسالی مانکن میشن 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
😂😂 من از مهمونی ها هیچوقت خاطره خوبی نداشتم من خیلی بخور بودم مهمونی که میرفتیم همش تو یخچالا بو ...

یکبار هم شلوار شوهر عمه ام رو وسط مهمونی کشیدم پایین و کش شورتش چون شل بود اونم اومد پایین

دیگه بابام نذاشت به خونه برسیم

همونجا تربیت ام کرد🙂

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
منم همیشه با لباس خوابا و لباس زیرای خوشگلش بازی میکردم یه روز عصبانی شد همه رو انداخت سطل اشغال ت ...

حالا من داشتم به خانومه توضیح میدادم اخه برای منم خریده بود ازینا که روشون عکس باربی داشت میگفتم این راپونزله،این شاهزاده و گداست،،،،،،،😂😂اونم بنده خدا داشت گوش میداد 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

یه دفعه حدودا پنج شش سالم بود مامانم ازاون قرتی ها بود که کلی لباس خواب دلشن بعد یه دونه قرمز جدید خریده بود منم خیلی رنگ قرمز دوست داشتم پوشیدم رفتم تو کوچه با بچه ها بازی 😂😂😂😂😂😂وای یادم میاد که عمه بیچاره ام چشاش ازحدقه داشت میومد بیرون طفلی تنها چیزی که به عقلش رسید یه چادر اورد منو پیچوند توش برد خونه .... مامانم شاغل بود ما خونه مادرجونم با عمه ام اینا زندگی میکردیم خداروشکر بخیر گذشت و بهم‌چیزی نگفتن 

نه لاغرم چون قدم خیلی بلنده هرچی بخورم مشخص نمیشه

ای جان نوش جونت 😍😍😍😍😍ان شاالله همیشه تنت سلامت و دلت شاد باشه

پنجم ابتدایی بودم خیلی جیشم میومد معلم نمیزاشت برم با هزار زحمت خودمو کشوندم پای میزش تا اجازه بگیرم ازش یعنی در این حد حتی نمی تونستم پاشم خیلی شدید بود گفت نه منم رفتم نشستم همون جا جیش کردم واقعا دیگه کنترلی روش نداشتم خیلی خجالت کشیدم بعدش معلمه گفت تو که اینجوری بود شرایطت خوب می گفتی یعنی دلم میخواست فحش کنم وقتی اینو گفت تا چند روز رو نداشتم تو چشمای هم کلاسیام نگاه کنم   

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
پنجم ابتدایی بودم خیلی جیشم میومد معلم نمیزاشت برم با هزار زحمت خودمو کشوندم پای میزش تا اجازه بگیرم ...

عزیزم😢😢😢😢😢چقد بیشعور بوده